.

10 leuke sinterklaascadeaus voor vrouwen

Sinterklaas komt het land weer binnen!

Dat betekent cadeau's inkopen. Ben je dit jaar echt inspiratieloos, dan hebben wij voor de dames een lijst gemaakt met de leukste cadeau ideeën. Cadeau's voor in huis, om op te drinken en meer. Dus heb jij je moeder, oma, vrouw of een andere leuke dame geloot bekijk de lijst maar gauw.

 

1. Daily schedule - Monk & Anna

Ben je een echte planner? Dan is deze daily schedule voor jou! Al je belangrijke afspraken en zelfs je gezondheid kan je bijhouden met dit schema. Het heeft 200 pagina's, dus hij gaat zeker een hele tijd mee.

Bekijk HIER het product

 

2. Duo tasting pack - Mist Tea

Eindelijk thuis na een lange werkdag en lekker met een theetje op de bank zitten. Wie houdt daar nou niet van? De duo tasting pack is heerlijk om uit te proberen. Er zitten 2 verschillende soorten in de set: White Ruby & Ginger-Lemon infusion. Zijn dit niet jou smaken bekijk dan meer van Mist tea.

Bekijk HIER de Duo tasting pack

 

3. Design kaarsenset - MingMing

Iedereen houdt wel van een gezellig sfeertje in huis, vooral met deze koude dagen. Deze kaarsen zijn handgemaakt, dus iedere set is uniek. Ze komen in een set van 4 en geven een goed sfeertje aan de kamer. Bekijk ook de andere prachtige kleuren!

Bekijk HIER alle kaarsensets

 

4. The real wine gums - Vinoos

Eetbare wijn in de vorm van wine gums. In de smaken Chardonnay, Merlot en Rose voor iedereen iets! De wine gums bevatten geen alcohol, dus heb je nou een zwangere vriendin die erg naar een wijntje verlangt dan zijn deze wine gums de oplossing. Champagne zit ook bij de collectie, maar niet in het setje van 3.

Bekijk HIER alle smaken

 

5. Memoires roomspray - Moments of light Amsterdam

Memoires roomspray - moments of light amsterdam

Deze heerlijke roomspray geeft een warm gevoel aan elke ruimte. De roomspray heeft een luxe uitstraling en staat super leuk in huis. Het is leuk de combineren met de geurkaars en geurstokjes van de Memoires collectie!

Bekijk HIER de roomspray

 

6. Gin, Tonic lover - Snippers & Swedish Tonic

Gin - tonic lover

Heb jij een Gin lover in je vriendengroep, dan is deze set voor hen. Met dit cadeaupakket brouw je je eigen Gin met Snippers! Als je het hele proces hebt gedaan is het tijd om te proosten met een mix van je zelfgemaakte Gin met de heerlijke Tonic van Swedish Tonic. Decoreer je glas met de duurzame rietjes.

Bekijk HIER de Tonic lover

 

7. Vegan leren schoudertas - Monk & Anna 

Elke vrouw heeft wel een tas bij zich. Weet je wel mannen, die tas waar jullie je spullen in dumpen ;). Deze prachtige tas in een olijf groene kleur is vegan en super stijlvol. De tas heeft de vorm van een halve maan en past bij elke outfit!

Bekijk HIER de schoudertas

 

8. Kookboek, Holy Happy Belly Lente/zomer - Uitgeverij Snor

Dit super leuke kookboek staat vol met frisse en lichte gerechten, waardoor je je superfit en energiek voelt. Het boek heeft wel 50 vegetarische gerechten. Heel lekker om een keer uit te proberen. De gerechten zijn wel erg zomers, maar soms heb je in de winter ook eens zin in een frisse maaltijd.

Bekijk HIER het kookboek

 

9. Whipped body butter - Moments of light Amsterdam

Whipped body butter - moments of light amsterdam 

Me time, niemand kan daar genoeg van krijgen. Al hoewel daar vaak niet aan wordt gedacht, door drukke schema's en dan thuiskomen in een wel erg levend huis. Met deze heerlijke body butter moet je wel even je tijd nemen. De Body butter is rijk en romig en laat je huis super zacht achter.

Bekijk HIER de Whipped body butter

 

10. Heilig neutje likeur - Pineut

Het weekend goed beginnen met een heerlijke likeur. Deze likeur is helemaal zelf te maken, dan voelt die extra verdiend! Het heilige neutje is zoet en kruidig. Er zit kaneel en wist je dat dat staat voor succes en psychische kracht? Bekijk gauw wat voor heerlijke kruiden nog meer worden gebruikt!

Bekijk HIER de likeur