.

Me-time cadeau's

Leuke Me-time cadeaus voor wie wel een beetje tijd voor zichzelf kan gebruiken.

Me-time, iedereen heeft het wel eens nodig. Even tot rust komen na alle drukte van de dag. Een goede douche of een lekker wijntje, bij HeyHej is er voor ieder wat wils. 

In bad met een gemberthee

Moments & Gimber

Kaarsjes aan, je favoriete muziekje op en dan met een heerlijke gemberthee in bad stappen. Dit is voor mij echt een manier om helemaal tot rust te komen. Misschien met een boek of tijdschrift erbij, maar meestal gewoon lekker niks. 

De geur van kamille in het badzout zorgt ervoor dat je je helemaal kan ontspannen in het warme water. Met een theeglas in je handen hoef je ook even helemaal niets.

Dit setje van badzout met een shot gezonde gemberconcentraat van Gimber zijn een gouden duo voor wie even aan zichzelf mag denken na een drukke dag of misschien wel een stressvolle periode in zijn of haar leven.

 

Shower foam

Moments of Light

Weet je niet zeker of de ontvanger van het cadeau een bad heeft? Deze luxe showerfoam in combinatie met een lekkere warme douche geeft ook zeker dat ontspannende resultaat.

Geniet van de heerlijke geuren van deze luxueuze shower foam. Wilde bloemen en honing zorgen voor een zoete en zachte toets, samen met de frisheid van bergamot om de geur licht en helder te houden.Niets verslaat deze heerlijke geur van gouden honing, gecreëerd door een gerenommeerd parfumhuis.

me-time cadeaus


Zwarte actieve kool en tea tree

Zeeplokaal

Een ontzettend mooie zeep om te zien en hij zal zeker niet misstaan in een mooi interieur.

Dit is de meest sterk reinigende zeep van het Zeeplokaal. Zwarte actieve kool bindt zich aan de vetten en vuiligheid op je huid. Etherische tea tree olie staat ook bekend om zijn zuiverende werking. De zwarte actieve kool & tea tree zeep kun je ook als gezichtsreiniger gebruiken. Het is heel fijn om je gezicht met de zeep goed in te smeren en daarna je gezicht even te masseren. Dan spoel je je gezicht schoon met lauwwarm water. Voila! Een heerlijk schone huid die er weer tegenaan kan.

Me-time cadeaus

 

Surf Swell Geurkaars

Brandt

De geur van deze kaars doet je aan een heerlijke zonnige stranddag denken. Een waarbij je met je haren in de wind de ziltige lucht ruikt van de zee, terwijl je met je blote voeten door branding loopt.

Geurkaarsen zijn geweldig voor een goede portie me-time, een goed boek erbij en je bent ‘good to go’! Brandt heeft nog veel meer geweldige geuren dus als deze op is, zijn er nog veel andere kaarsen om te proberen!

 


Een glas wijn, voor jou alleen

OneGlass

Een OneGlass is het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin die de hele week zo hard gewerkt heeft, dat ze wel een wijntje met voeten op de bank kan gebruiken. 

Proost dus lekker met deze goede wijn en kom lekker tot rust. 

Me-time cadeaus