Dit zijn leuke cadeaus voor iemand die zwanger is

De zwangerschap is een bijzondere tijd in het leven van de ouders. Zeker in deze tijd kunnen ze wel een extra steuntje gebruiken. Hier zijn 5 super mooie, lekkere cadeaus die de ouder zeker leuk en lekker gaan vinden! 


Gimber

Gimber is een geweldig alternatief voor elke alcoholische drankje. Het zit boordevol kwalitatieve biologische gember, citroen en kruiden. Vooral als je in verwachting bent, is dit een heel fijn drankje. Het heeft pit, is origineel en enorm gezond! 

Leuke cadeaus voor iemand die zwanger is

 

Body butter - Moments

Je kan er geen genoeg van krijgen. Iedereen heeft een gezonde portie me-time nodig. Bij de gedachte aan wat tijd voor jezelf denk ik al gauw aan een spa momentje. Een heerlijk bad, of lange warme douche. Even helemaal voor jezelf. En na afloop de tijd nemen om je huid de voeding te geven die het nodig heeft met deze heerlijk body butter. Om nog even te genieten zonder slapeloze nachten :)

Leuke cadeaus voor iemand die zwanger is

 

Zwangerschapsboek - Uitgeverij Snor

Dit boek bevat week tot week informatie over de groei van de baby en de hormonale veranderingen van de zwangere vrouw. Grappig, luchtig en oh zo waar! Het boek zit vol met leuke grapjes en leuke informatie. Een geweldig cadeau om de zwangere voor te bereiden op wat komen gaat, maar nog meer om te informeren wat er allemaal gebeurd in de groter wordende buik.


Notitieboekje - Monk & Anna 

Veel moeders houden de zwangerschap bij voor hun kindje, om later naar terug te kijken. Met een mooi notitieboekje zoals deze worden alle leuke (en minder leuke) details perfect gebundeld. Met vegan leer en lijn pagina's is dit een fantastisch cadeau voor een mom to be!

Leuke cadeaus voor iemand die zwanger is


Luxe Macolat bonbons

Wil je de mama in spe echt even goed in de watten leggen? Deze luxe bonbons van Macolat bestaat uit een macadamianoot van hoge kwaliteit, omwikkeld met chocolade en een lekker smaakje. Een enorme smaakexplosie. Om lekker mee bij te komen op de bank. Ze zijn zó lekker dat je ze bijna zelf wil houden!