.

Kerstpakket voor foodies

Kerstpakket for foodies

Voor wie het ontzettend leuk vind om uren in de keuken te staan om de lekkerste maaltijden te bereiden.Het is zo fijn om vrienden en familie blij maken met een meerdere-gangen menu.

Voor wie graag culinair bezig is is dit pakket helemaal geweldig. Hiermee verras je je gasten enorm tijdens het kerstdiner.

Bestel je kerstpakket voor 5 november. Alle bestellingen na deze datum zijn in overleg. Niet alle producten kunnen dan nog geleverd worden.

Kerstpakket voor foodies

1. Rivsalt zoutrasp

Het Zweedse Rivsalt is een designbrand voor foodies. De zoutrasp is een geweldige gastronomische ervaring en een nieuwe manier om zout aan het gerecht toe te voegen.

Natuurlijk Himalaya-zout wordt geraspt met een roestvrijstalen rasp van de hoogste kwaliteit.

Het zout en de rasp vormen samen met de standaard van onbehandeld natuurlijk eiken, direct het middelpunt op tafel.

Dit zal zeker een fijne gespreksstarter worden tijdens het kerstdiner!

2. Tafelwater van Pineut

Luxe water met de smaak van cranberries, kersen en rozemarijn.

Pineut heeft een paar geweldige ingrediënten toegevoegd aan deze glazen karaf, die alleen nog maar gevuld hoeft te worden met water. Even laten staan en je kunt water serveren in stijl.

3. Broodmix van Pineut.

Maak je eigen overheerlijke Italiaans focaccia in een handomdraai. Heerlijk als starter of voor bij de borrrel.

De Rotterdamse vrouwen van Pineut kiezen doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.

5. Gimber - 500ml

Gimber is een gemberconcentraat welke je bijvoorbeeld kan aanlengen met heet water voor een heerlijke gember thee. Meng de Gimber met bruisend water, voeg het toe aan een gezonde smoothie voor meer pit, of maak er een cocktail van! Ook kun je er lekker mee koken of bakken.

Een geweldig drankje voor de culinaire man of vrouw.

6. Duurzame chocolade met zeezout

Een duurzame chocoladereep van Chocolate Makers. De cacaobonen voor deze reep worden met een zeilschip op windkracht uit de Caraïben gehaald.

Bestel je kerstpakketten hieronder

Wil je 1 pakket bestellen of iemand dit pakket cadeau doen? Klik dan hier.