Kerstpakket voor bierliefhebbers

Kerstpakket voor bierliefhebbers

kerstpakket voor bierliefhebbers

Het kerstpakket voor de bierliefhebber. Gevuld met duurzame en eerlijke producten van ondernemers uit Nederland of uit andere landen uit Europa. Ondernemers die hun best doen voor een mooiere wereld én de kwaliteit van het product ontzettend belangrijk vinden.

Wat zit er in het bierpakket

1. Borrelbrood van Pineut

Mix voor een perfecte Italiaanse focaccia. Heerlijk bij een biertje. 

2. Bieropener van Noest

Dit Utrechtse bedrijf maakt bieropeners van gekapte Utrechtse bomen. In de opener staat het soort boom, waar in Utrecht hij gestaan heeft en hoe oud deze boom geworden is. Echte ambacht uit ons eigen land.

3. Dubbelop - maak je eigen bierlikeur

In de DubbelOp bierlikeur proef je heerlijke gedroogde mango’s en kruidige jeneverbessen. Voeg daar 200ml Double Pale IPA seven hops van de Rotterdamse Brouwerij Noordt aan toe en top de fles af met jonge jenever. Met een beetje liefde en geduld – drie weken om precies te zijn – is jouw zelfgemaakte neut klaar om gedronken te worden.

4.  Macolat bonbons

Macolat maakt overheerlijke bonbons van macadamianoten gecombineerd met een laagje Belgische Chocolade. Volgens Macolat gaat deze melkvariant geweldig samen met een dubbel biertje

5. Eiber, 750ml

Mogen we je voorstellen aan EIBER? Deze kleinschalige Haagse brouwerij brouwt sinds 2016 met liefde en passie de meest smaakvolle bieren.

Een grote fles dubbel bier, om te delen. De Baron, een biertje met een hint van karamel, geïnspireerd op het Haagsche Hopje en gebrouwen in samenwerking met de Haagse koffiebranderij Roast Factory.

Prijs per pakket: €49,95 excl. btw

kerstpakket voor bierliefhebbers

Bekijk de volledige brochure >>