Verzendkosten, levertijden en retourneren


VERZENDKOSTEN

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van PostNL.

Voor bestellingen binnen Nederland
-
Brievenbuspakket  |  €3,99
Pakketpost | €6,95

Voor een Message in a bottle kun je ook kiezen voor brievenbuspost á €2,95. Dit is mogelijk bij 1 of 2 bottles. Vanaf 3 stuks is het gewicht te zwaar voor deze optie.

Brievenbuspost kan er heel soms een aantal dagen over doen. Dit is aan postNL hoe snel het verwerkt wordt en hier hebben wij helaas geen invloed op. 

 

Naar België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. 
-
Pakketpost  |  €9,80

 

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden, mits je een andere verzenddag hebt aangegeven. Brievenbuspost en brievenbuspakket via PostNL heeft een levertijd van 1 á 2 werkdagen. HeyHej is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens transport.

 

VERZENDEN OP EEN SPECIALE DAG

Wil je graag dat je bestelling op bepaalde dag verzonden wordt, bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag? Zet de dag van verzenden dan in het daarvoor bedoelde vakje op de productpagina. Je kunt ook vooruit plannen. Zo hoef je een verjaardag in de toekomst niet meer te vergeten.

 

RETOUR

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of terug te sturen. Mocht je je bestelling willen retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@thepaperpress.nl. Vermeld hierbij dan je ordernummer en om welk artikel het gaat.

Artikelen dienen ongebruikt te worden geretourneerd. Beschadigde producten kunnen worden geweigerd. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

 

BEVESTIGING VAN BESTELLING EN VERZENDING

Na je bestelling krijg je altijd gelijk een bevestigingsmail. Zodra je bestelling op de post gegaan is, krijg opnieuw een bericht dat je bestelling onderweg is.

Heb je geen bericht ontvangen? Kijk dan eens in je spambox/map voor ongewenste mail. Grote kans dat hij daar tussen staat.