About

Over HeyHej

 Foto Credits: Roanna Fotografie

Hoi!
Mijn naam is Saskia. Een reislustige ontwerper. De laatste paar jaar heb ik voornamelijk in België, Zweden en Schotland gewoond. Het vele reizen en wonen in andere landen inspireert mij enorm, evenals culturen, mensen en mooie bedrijven.
 
Ik geloof er in dat je samen verder komt en niet alles alleen moet willen doen. Zo is begin 2017 mijn samenwerking met het Nederlandse bedrijf Birambi gestart. Samen hebben wij diverse 'Message in a bottle' producten ontworpen, zoals; 'Psst... Ik wil je wat vragen - Wil je mijn getuige zijn?' 
 
Naast reizen ben ik altijd in voor gezelligheid met vrienden en familie. Wijntje, bord spelletjes, terrasje pakken, taartjes eten, koffie... er gaat geen dag voorbij zonder koffie. Overgehouden aan de vele gezellige koffiemomentjes met vrienden tijdens de studie denk ik ;-).
 
Ik vind het heerlijk om te bakken, maar ben een ramp in koken. Gelukkig vind manlief dat wél leuk en eten mijn 3 zoontjes ook liever zijn maaltijden dan die van mij. Hardlopen en yoga vind ik echt heerlijk om te doen en als ik even de kans krijg ga ik graag snowboarden.

SAMENWERKEN?
Heb jij leuke ideeën voor een samenwerking? Of heb je een vraag?
Mail mij gerust, gezellig!

Liefs,
Saskia