Over HeyHej

HeyHej, cadeautjes voor leuke mensen.

Verstuurd per (brievenbus) post

HeyHej is een combinatie van Engels en Zweeds. Deze combinatie heeft alles te maken met mij, de gekozen producten en de redenen dat deze in de shop staan.

Zweden

Ik heb een half jaar in Zweden gestudeerd waar duurzaamheid een grote rol speelde. Hier leerde ik onder andere HOE GROOT het effect op de natuur is als je niet alleen de producten lokaal houdt, maar óók de grondstoffen in het productieproces. Hier let ik extra goed op bij de keuze van mijn producten. Daarnaast moeten de cadeaus van hoge kwaliteit zijn zodat het niet na 2 dagen wordt weg gegooid. Tenzij het de bedoeling is zoals bij de Blossombs ;-).

 

Schotland

Mijn eerste 3 jaar als ondernemer woonde ik in Schotland. Hier waardeerde ik het elke keer ontzettend als vrienden en familie een cadeautje via de post stuurden. Het maakte mij wederzijds ook erg gelukkig om super leuke cadeautjes te versturen naar hen. Ik miste in het aanbod vaak de persoonlijkheid in cadeautjes.

 

Dit samen bracht mij naar dit concept:

  • Duurzaam en lokaal
  • Uniek aanbod
  • Als cadeau ingepakt
  • Handgeschreven boodschap bij het cadeau
  • Vooraf in te plannen

Mijn doel

Mijn doel is de wereld mooier en beter maken door ...

... Mensen blij te maken, zowel aan de ontvangende zijde als de productiezijde van een product. Aan de ontvangende zijde wil ik mensen heel blij maken en ze op een bijzondere manier verrassen. Mooie en bijzondere producten die als cadeau aankomen. Tegelijkertijd wil ik lokaal ondernemerschap stimuleren. Ondernemingen die goed zijn hun werknemers door goed met hun om te gaan en eerlijke lonen betalen. En dan niet alleen bij hun eigen werknemer, maar ook bij de laag daarvoor. Lees hier bijvoorbeeld hoe het merk Chocolate Makers aan hun grondstoffen komen. 

... Kritisch te kijken naar hoe producten geproduceerd worden, waar het vandaan komt en welke materialen er gebruikt zijn.

... achter de schermen ook milieu bewuste keuzes te maken. Zo brengen wij goede dozen en vulmateriaal (waarin ik mijn nieuwe voorraad in ontvang) die wij zelf niet kunnen gebruiken, met de bakfiets naar een webshop een paar straten verderop. Zij kunnen deze weer hergebruiken en hoeven daardoor geen nieuwe te kopen. Dit is de beste vorm van recycling.