Post versturen tijdens de Corona periode

 

Lieve mensen,

Wat zijn dit belangrijke tijden om een beetje extra op elkaar te letten en iemand een hart onder de riem te steken. Nu we geen fysiek contact kunnen hebben met de mensen waarvan wij houden, zijn er zo veel andere manieren om iemand te laten weten dat je aan ze denkt en je om hen geeft. Gelukkig hebben wij de Message in a bottle. Een berichtje die ook nog eens heel veilig in een reageerbuisje zit. 

Wie mis jij momenteel heel erg? Is je opa of oma momenteel erg eenzaam omdat ze niets van de digitale wereld snapt en ze alleen maar alleen in huis moet blijven zonder dat ze bezoek mag ontvangen? Ik heb zelf nog 3 kinderen en een hond om voor te zorgen en avonds zit ik gezellig met mijn man op de bank. Ik heb het te doen met veel mensen. Laat staan de mensen die deze ziekte momenteel hebben en misschien zelfs in het ziekenhuis liggen.

Omdat ik het zelf erg belangrijk vindt om lieve tastbare berichtjes naar mensen te sturen, zijn de verzendkosten deze periode voor mij met de code 'ikdenkaanje'

Dus, kies je 'Message in a bottle', voeg een persoonlijk berichtje toe en ik verstuur deze voor je naar je dierbare. Vergeet niet je naam aan het berichtje toe te voegen, anders weet de ontvanger niet van wie het cadeautje komt.