Cadeau ideeën voor de startende ondernemer

Een eigen bedrijf starten is een grote stap. Eigen ondernemer zijn betekent verantwoordelijk zijn voor alles en er ligt veel druk op je. Daarom is het zeker een cadeautje waard voor de ZZP’er. Gelukkig heeft HeyHej de perfecte cadeau’s voor deze gelegenheid. 


Notitieboek Steenpapier- Paper on the Rocks

Dit moet wel een van de milieuvriendelijkste notitieboeken zijn. Bij het maken van dit papier is geen enkele boom op deze wereld gekapt, want het papier is gemaakt van steen. Dit maakt hem tegelijkertijd ook waterproof. Je kunt dus rustig een keer koffie morsen. Een tof cadeau dus om alle belangrijke dingen in op te kunnen schrijven!


Instaproof- Uitgeverij Snor

Eindelijk een bedrijf gestart! Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf en actief zijn op Instagram hoort er tegenwoordig helemaal bij. Een paar vragen die worden behandelt in het boek: hoe krijg je je feed zo mooi of hoe schrijf je de beste profieltekst? Dit en nog veel meer komt in het boek voor! Ook staan er in dit boek verhalen van bekende Instagrammers zoals Sanny zoekt geluk, de Huismuts en Bintihome. Perfect dus voor het nieuwe bedrijf!


Etui- Monk & Anna 

Een kleine pennen en potloden etui van het Nederlandse merk Monk&Anna, gemaakt van wol. Een eigen bedrijf starten is een chaotisch proces, overal liggen spullen maar niet de spullen die je nodig hebt. Daarom is een kleine etui ideaal om een klein beetje orde in de chaos te hebben en dus altijd een pen tevoorschijn kan halen. 


Whipped body butter- Moments of light

Je kan er geen genoeg van krijgen. Iedereen heeft een gezonde portie me-time nodig. Bij de gedachte aan wat tijd voor jezelf denk ik al gauw aan een spa momentje. Een heerlijk bad, of lange warme douche. Even helemaal voor jezelf. Geen haast. En na afloop de tijd nemen om je huid de voeding te geven die het nodig heeft met deze heerlijk body butter. Na het werken is dit een perfect product om even tot rust te komen!


Luxe bonbons met karamel zeezout- Macolat

Deze luxe bonbons van Macolat bestaan uit een macadamianoot van hoge kwaliteit, omwikkeld met een laagje chocola, karamel en zeezout. Een geweldige combinatie als je het mij vraagt. Deze bolletjes lijken door zijn glans bijna van goud. Even pauze nemen komt helemaal goed met deze bonbons.