.

Co-werkplekken in Amersfoort Vathorst

Co-werkplekken Amersfoort Vathorst

Co-werkplekken in Amersfoort Vathorst

In het voorjaar van 2023 komen er co-werkplekken in Amersfoort Vathorst. De lang gekoesterde droom om een prachtig pand om te toveren tot een inspirerende en gezellige werkplek voor ondernemers uit Amersfoort Vathorst gaat eindelijk in vervulling

Hanzekade

Momenteel is het gebouw nog in aanbouw. Nabij station Amersfoort Vathorst worden langs de kade meerdere woningen, appartementen en bedrijfsunits gebouwd.

Amersfoort Vathorst Hanzekade

Uitbreiding HeyHej

In een van de bedrijfsunits komt HeyHej. Het pand bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond komt 1 groot kantoor en inpakruimte voor de webshop HeyHej.

Gezellige co-werkplekken op de 2e verdieping

Op de 2e verdieping, welke ook de lichtste en meest sfeervol wordt, komt een ruimte van 45m2 met co-werkplekken. Hier komt een fijne mix van vaste bureaus en flexplekken. Hierbij is het mogelijk om een vast bureau te huren, alleen voor jou. Hier kun je dus je computer laten staan en je spullen laten liggen.

Zoek je een plek om af en toe te werken? Dan is het ook mogelijk om te flexwerken.

Kom op de wachtlijst

En wees de eerste die een plekje kan bemachtigen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en vermeld even kort wat je doet. Ik vind het namelijk erg leuk om alvast te lezen welke ondernemers interesse hebben in een werkplek.

Wij zitten momenteel nog in de opstart- en de designfase van het interieur. Zodra wij meer informatie hebben over hoe het pand er uit gaat zien en welke huurmogelijkheden er zijn, sturen wij een mail uit.

Iedereen die op de mailinglijst staat heeft als eerst de mogelijkheid om een plekje te bemachtigen.

co-werplekken te huur in Amersfoort Vathorst