Kerstpakket voor ZZP'ers

Een nadeel aan zelfstandig ondernemer zijn is dat je geen kerstpakket krijgt van je baas, tenzij je hem zelf regelt. Want hey, you're the boss!

Kerstpakket voor ZZP'ers

Ik spreek uit ervaring, want ik ben dus zo'n ZZP'er die kerstpakketten helemaal te gek vind. De verrassing van wat er in zit, een cadeautje uitpakken en dingen tegenkomen die ik nog helemaal niet kende. Mijn man krijgt altijd een cadeaubon en stiekem vind ik dat best saai.

Natuurlijk vind ik het wel super belangrijk dat het producten zijn waar je wat aan hebt en waar je super blij van wordt, want wat heb je aan chocola als je er helemaal niet van houdt? Buiten dat je moeder er vast heel blij van wordt ;-).

In mijn enthousiasme in de zoektocht naar de leukste cadeautjes voor in de webshop dacht ik alleen maar: Ik zou zo blij worden als dit állemaal in mijn kerstpakket zou zitten! Dus toen bleef er nog maar 1 ding over... deze pagina maken. Want met mij zijn er vast nog velen.

Ik wil een zzp kerstpakket

Zo werkt het:

  1. Kies het bedrag waarvoor je een kerstpakket wil ontvangen (€39, €49, €75 of €99).
  2. Vertel iets over jezelf, van welke kleuren houd je, wat vind je leuk om te doen, waar hou je juist niet van?
  3. Wij zorgen voor een persoonlijk kerstpakket die helemaal bij jou past. We pakken alles mooi in, want wie wil er nou geen doos vol echte cadeautjes!
  4. Ergens in de 2 weken voor kerst sturen wij jouw kerstpakket op, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven.
  5. Veel plezier met uitpakken en fijne feestdagen.

 Bestel nu een kerstpakket 

 

Wil je graag een kerstpakket cadeau doen aan een dierbare die zelfstandig ondernemer is? Hoe leuk is het om dan onverwacht een kerstpakket te krijgen.