.

Kerstpakket - Winter BBQ & Campfire

Kerstpakket winter bbq & campfire

De BBQ aan, dekentje over je benen, warme glühwein in je handen en samen met een paar leuke mensen rond het kampvuur. Gezellig nakletsen over het afgelopen jaar, over plannen voor het komende jaar of gewoon lekker slap ouwehoeren.

Na het eten van een paar heerlijke gerechten uit het 'Backyard Cooking' boek nog even lekker lang natafelen tot het pikkedonker en muisstil is buiten. Allen nog het geknetter van het vuur.

Een goed moment om samen te proosten met een zelfgemaakte 'Whisky'. Proosten op het fijne leven en een jaar waarin wij hopelijk weer heel natuurlijk, veel van dit soort momenten kunnen hebben met meer vrienden en familie.

Backyard cooking kerstpakket

Kerstpakket 'Winter BBQ & Campfire'

1. Backyard Cooking van The Holy Kauw Company.

 Een creatief-culinair koppel dat zich bezig houdt met eten in de breedste zin van het woord. Hun stijl van koken, presenteren en fotograferen is robuust, puur en eigenzinnig. De kookboeken van The Holy Kauw Company zien er niet voor niets fantastisch uit! Sinds iemand mij ooit tipte ben ik oprecht verkocht en heb ik al hun boeken in de kast staan.

Wil je even een kijkje nemen in dit boek? Dan verwijs ik je even door naar Bol.com, maar hopelijk zie ik je snel weer hier terug :-)

2. Snippers - The Grand Edition

Deze mooie fles van 700ml is gevuld met snippers van Schotse Whisky vaten. Nadat je de fles zelf hebt gevuld met jenever of wodka, geven de snippers langzaam de smaak van de whisky af. Hoe langer je deze snippers laat trekken hoe intenser de smaak wordt en hoe donkerder de kleur.

Deze Grand Edition wordt met de hand genummerd door de mannen van Snippers. Net zoals Whisky distilleerderijen dat bij de limited editions van Schotse Whisky doen.

3. Glühwein van Pineut

De dames van Pineut hebben deze mooie karaf met een mix voor een heerlijke Glühwein op de markt gezet. Ruik je die heerlijke geur van winter al denkt aan lekker Glühwein bij dat fijne kampvuurtje? 

Pineut stimuleert graag lokaal ondernemerschap en zorgt voor alleen de beste kruiden en specerijen.

4. Message in a bottle

Een leuke originele kerstwens in a bottle van het Amersfoorste The Paper Press. De teksten worden uit hout gesneden.

Merry Something & Happy Whatever!

Voor wie graag voor de traditionele kerstwens gaat is hij ook beschikbaar in:
Merry Xmas & Happy New Year!

kerstpakket buiten koken

Bestel je kerstpakketten hieronder

Wil je 1 pakket bestellen of iemand dit pakket cadeau doen? Klik dan hier.