.

10 duurzame cadeaus voor jou mama

Moeders wat een heldinnen zijn het...

Wil jij je moeder bedanken of gewoon even verwennen. Wij hebben een lijstje met 10 duurzame cadeaus voor jou moeder! Zo kan ze even een momentje voor haarzelf nemen. Wetende dat haar geliefde super veel om haar geven.

Hopelijk vindt jij het perfecte cadeau voor je moeder tussen deze cadeau ideeën!

 

Geschenkdoos 'Bloemen voor de liefste mama' - Blossombs

Een bosje bloemen is super leuk, maar wat dacht je van je eigen bloemen laten bloeien in de lente! De geschenkdoos bevat 9 bloembommetjes. Je kunt ze overal strooien en er zullen gegarandeerd prachtige plantjes ontstaan.

Bekijk HIER de geschenkdoos

 

Mamarazzi - Uitgeverij Snor

Mamarazzi - uitgeverij Snor

De leukste herinneringen om terug te kijken zijn oude foto's natuurlijk. Maar vindt jij het lastig om het juiste moment te vinden voor de perfecte foto? In dit boek verteld fotograaf Maike Simon jou alle tips & tricks!

Bekijk HIER het boek

 

Sachembijpakket - Bijdemaker

 

Een onmisbaar zoetigheid in de keuken... Honing natuurlijk! Heerlijk op een broodje met brie of in een vers kopje thee. De pakketen van Bijdemaker zijn in het klein en groot verkrijgbaar en aan alle producten heeft de bij bijgedragen!

Bekijk HIER de Sachembij pakketen 

 

Design kaarsenset Taupe martini olijf - MingMing

Deze super leuke kaarsen in een taupe/olijf kleur hebben een luxe uitstraling en brengen een knus sfeertje met zich mee. Ze slaan nooit mis! Erg leuk om cadeau te doen aan jou mama.

Bekijk HIER de kaarsen

 

Linnen toilettas, padded oak - Monk & Anna

Make-u, huidverzorging, haar spullen. Het moet altijd en overal mee naar toe. Met deze leuke toilettas gaat dat zeker weten lukken! Hij heeft een prachtige bruine kleur. Nu zal er niets meer door je tas slingeren of lekken ;).

Bekijk HIER de toilettas 

 

Mama blend thee - Lemon Poppy tea

Even een rust momentje met deze thee. De thee zit vol met mineralen en antioxidanten, zo zorgt de thee even voor jou als jij dat voor iedereen doet. Bergthee, Goudsbloem, Kamille en Lavendel zijn de heerlijke ingrediënten. 

Bekijk HIER de Mama blend

 

Notitieboek van steenpapier - Paper on the rocks

Is jou moeder altijd heen en weer aan het rennen met alle dingen die nog moeten gebeuren? Dit toffe notitieboek kan haar zeker een handje helpen! Ze kan makkelijk alles op een rijtje zetten, zodat ze niks vergeet en het afstrepen als het is gedaan.

Bekijk HIER de notitieboeken

 

Spiced Chai latte - Barú

Tegenwoordig is een Spiced chai latte super duur. Bij deze voeg je alleen warme melk of niet-zuivelalternatieven toe en je haalt wel 12 tot 18 kopjes eruit! Heerlijk om even op de bank op te warmen met een kopje warme chai.

 Bekijk HIER alle soorten

 

Glazen waterfles - Equa

gehydrateerd blijven. Heel belangrijk, maar hoevaak vergeten we water te drinken? Heel vaak. Deze prachtige waterfles kan je altijd bij de hand houden en automatisch zal je genoeg gaan drinken. Super handig voor iemand die veel op pad is of juist veel achter de computer zit.

Bekijk HIER de waterfles

 

Hold it + Remembrance - Roosmarijn Knijnenburg

Hold it + Remembrance - Roosmarijn Knijnenburg

Heeft jou moeder een kastje of plankje die een beetje opgefleurd kan worden? Deze minimalistische houder, Remembrance is echt een leuke toevoeging aan het huis. je kunt een waxinelichtje en alle liefdevolle kaartjes erin zetten

Bekijk HIER de Remembrance houder

 

The real wine gums, Merlot - Vinoos

Rode wijn liefhebbers hier moet je zijn! Deze heerlijke wine gums smaken exact zoals als je zou denken. Ze zijn super mooi cadeau te doen en de big catch ze zijn alcohol vrij, dus voor een ieder om van te snoepen.

Bekijk HIER de Merlot wine gums

 

Lichtpuntje 'Mam je bent de liefste' - Roosmarijn Knijnenburg

Roosmarijn Knijnenburg - Lichtpuntje Mam je bent de liefste 

Een klein gebaar kan super veel betekenen. Net als dit lichtpuntje laat via een kaarsje weten hoe blij je bent met haar! het kaarsje blijft ongeveer 6 uur branden en alles is duurzaam, dus geen vervuiling deze moederdag!

Bekijk HIER het lichtpuntje