Informatie voor affiliatie partners van HeyHej

Informatie voor jou als affiliatie partner

Hoi partner,

Dankjewel voor je aanmelding. Super leuk dat jij met ons wil samenwerken! 
Op deze pagina leg ik jou graag uit hoe het affiliatie programma van HeyHej werkt.

Welkom

Je hebt van ons een link gekregen om een account aan te maken. Nadat je dit gedaan hebt, kun je te allen tijde hier inloggen. Deze link heb je ook ontvangen in je bevestigingsmail.

 

Affiliatie programma HeyHej
Inlogscherm Affiliatly

Affiliatie account HeyHej
Zo ziet je account er achter de schermen uit


Jouw persoonlijke account

Nadat je hebt ingelogd kom je in het hoofdscherm van jouw persoonlijke account. Hier zijn een aantal nuttige tabbladen voor jou om te gebruiken:

 • Info Page
  Hier vind je jouw persoonlijke affiliatie link. Deze verwijst naar de home pagina.
 • Link Generator
  Een hele handige tool voor als je je bezoekers naar een specifieke pagina op de website van HeyHej wil sturen. Deze generator plakt jouw persoonlijke affiliatie code achter de link naar een specifieke pagina.
 • Stats
  Hier vind je de statistieken. Deze staat ook op de home pagina/tab met het huisje er op. Hier zie je hoeveel mensen op jouw links klikken per dag en hoeveel er tot aankoop over zijn gegaan.
 • Orders
  Hier vind je een overzicht van alle bestellingen die dankzij jou geplaatst zijn in de webshop van HeyHej. Tegelijkertijd vind je hier ook wat jij verdiend hebt. Ik hoop dat dit je leukste pagina ooit wordt ;-).
 • Banners
  Momenteel zijn deze nog niet beschikbaar. In het eerste kwartaal van 2021 zullen hier banners komen te staan die je eventueel kan gebruiken op je blog of website.

Manieren om geld te verdienen met affiliatie

 • Blogpost
  Je kunt een blog schrijven. Een aantal ideeën:
  - Schrijf een blog over HeyHej als webshop en licht een paar van je favoriete producten uit. Hier lees je het verhaal achter HeyHej.
  - Schrijf een blog over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld 'de 3 mooiste speenkoorden' en benoem bij minimaal 1 van de 3 uit de opsomming een product van HeyHej (bijvoorbeeld van Dappermaentje of Bezisa). Zet jouw affiliatie link achter de foto én een stukje tekst waarbij je verwijst naar de website.
 • Banners
  Veel bloggers gebruiken banners tussen stukken tekst van een willekeurige blogpost, op de homepagina of aan de zijkant in het blog overzicht. Deze zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar maak gerust een eigen banner in Canva of Illustrator als je al wil beginnen. Dit mag natuurlijk ook als je graag je eigen banner ontwerpt die past bij jouw website.
 • Instagram
  Heb jij op Instagram meer dan 10.000 volgers? Dan heb jij de mogelijkheid gekregen om linkjes te verweken in stories met de Swipe up functie. Staat een product van HeyHej op de foto die je in stories wil delen, dan kun je jouw persoonlijke affiliatie link hier achter zetten. 
 • Pinterest
  Maak inspirerende pins op Pinterest. Achter elke post die je op Pinterest zet kun je ook jouw persoonlijke affiliatie code zetten. Heb je een mooie foto gemaakt van een bepaald product? Verwijs je bezoekers dan direct door naar dat specifieke product. Je kunt een enkele foto gebruiken, maar in Canva of Illustrator kun je ook mooie moodboards maken, of opsommingen van bijvoorbeeld 'leukste cadeautjes'.

  De ideale maat voor een Pinterest post is 600x900 pixels.

Promotiemateriaal

  • Foto's
   Je mag de foto's gebruiken die op de website van HeyHej staan. Let er wel op dat je deze foto's in originele staat laat (dus niet bewerken/geen filter) en dat je deze alleen gebruikt om HeyHej te promoten. Heb je een foto in hogere resolutie nodig? Mail ons dan even.
  • Producten
 • Lenen
  Wil je graag producten ontvangen om zelf promotiemateriaal te maken? Om in je foto's voor een blog, Instagram of Pinterest post te gebruiken? Je mag producten die daarvoor geschikt zijn van ons lenen. Verzendkosten zijn voor onze rekening. Stuur een mailtje naar influencer@heyhej.nl. Kies het liefst minimaal 2 en maximaal 5 producten uit die je wil lenen.

 • Kopen
  Er zijn een aantal producten die niet te lenen zijn, omdat dit verbruiksartikelen zijn. Een aantal voorbeelden zijn Eiber bier, Blossombs bloembommetjes, OneGlass brievenbuswijn, Macolat bonbons, Gimber ... Maar, ik heb wel iets leuks voor je:
  Je kan deze producten als affiliatiepartner bij mij kopen met een mooie korting van 25%, mits deze voor promotiedoeleinden wordt gebruikt.
  Kies je ervoor een om een verbruiksproduct te lenen, dan zie ik hem graag in originele staat terug. Een aantal voorbeelden:
  - Notitieboekje: Als je deze leent, mag er niet in geschreven worden.
  - Roomspray van Moments Amsterdam: Ik stel er een beschikbaar als tester. Een paar spuitjes voor de promotie mag, maar liever niet half leegspruiten ;-).
  - Dessert for birds - Hang hem leuk in een boom o.i.d. Maak een leuke foto en haal hem vervolgens weer naar binnen. Zo kunnen de vogels het ijsje niet opeten voordat je hem terug kan sturen. 

 • Tip: wil je iets kopen zonder promotie doeleinde, of om iemand zomaar een cadeautje te sturen. Kom dan altijd via jouw persoonlijke affiliatie link ;-). Zo heb je standaard korting op leuke producten!

Uitbetaling

Wij betalen in de eerste week van iedere maand uit. Het bedrag van uitbetaling moet minimaal €50 zijn. Zit je hier nog niet aan, dan blijft het bedrag nog in je account staan en wordt deze later uitbetaald.

Vragen of opmerkingen

Heb je nu of later vragen over het affiliatie programma of over het gebruik ervan? Je mag mij altijd mailen naar influencer@heyhej.nl