15 duurzame kerstcadeaus gemaakt in Europa

De gezellige kerstdagen zijn weer opkomst!

Dat betekent hele gezellige dagen en heel veel cadeautjes. Meestal denk je je familie of vrienden wel te kennen, maar als het dan op cadeau's kopen aan komt zit je toch even te zoeken. Wij hebben een hele lijst met de leukste kerstcadeau's  samen gesteld speciaal voor jou. Neem even een kijkje.

 

Equa - Glazen waterfles met imitatieleer crossbody hoes

Equa - glazen waterfles met imitatieleer crossbody hoes

Plastic flesjes kunnen echt niet meer vinden wij. Tijdvoor een duurzame en mooie waterfles. Deze glazen waterfles heeft een imitatieleer hoes die je kan dragen als crossbody. Zo kun je gemakkelijk je drinkfles meenemen met een wandeling of dagje weg. Er gaat 750ml in de waterfles, zo blijf je de hele dag gehydrateerd.

Bekijk HIER de waterfles

 

Barú - Spiced Chai latte

Baru - spiced chai latte

Heerlijk een film avond met wat snacks en een warme kop Spiced chai latte. Een bom vol smaken en kruiden! Erg gemakkelijk te maken met warme melk of niet-zuivelalternatieven. Genieten maar.

Bekijk HIER de Spiced chai latte

 

 Brandt - 4 mini geurkaarsen, cadeauset

Brandt - 4 mini's kaarsenset

Nu het zo vroeg donker wordt is een sfeervol kaarsje altijd welkom. Met deze 4 mini's kan je geuren Jasmijn, Kamperfoelie, Wild Tobacco en Groene thee limoen stuk voor stuk uitproberen. Heerlijk sfeer thuis.

Bekijk HIER de cadeauset 

 

Bijdemaker - Groot Sachembij pakket 

zijdemaker - honing set

Een heerlijke honing box. Deze box bevat allemaal producten waar de bij aan heeft bijgedragen. een zoete smaak voor bij de thee of liever op een toostje met brie. Honing is heerlijk bij elk.

Bekijk HIER het Sachembij pakket

 

Maison Macolat - Pink giftset, Rosé Champagne

Maison Macolat - pink giftset, rose Champagne, ruby  

Deze luxe bonbons van Macolat bestaan uit een macadamia noot van hoge kwaliteit, omwikkeld met een laagje chocolade. Ze zijn heerlijk te combineren met deze rosé champagne. De set wordt verpakt in een mooie doos van maison macolat. Is roze niet echt jouw ding bekijk dan de Golden giftset ook even.

Bekijk HIER de pink giftset

 

Petit Pourri - Strijkontwerpen

Petit pourri - strijkontwerp

Opzoek naar een kleinigheidje? Deze strijkontwerpen zijn super leuk om cadeau te doen. heb je een leuke sjaal, etui of shirt maar mist er iets op. Strijk een leuk ontwerp erop en je springt er gelijk uit! Er zijn ontwerpen met een regenboog, croissant en meer.

Bekijk HIER alle strijkontwerpen

 

Mist - Thee, wintertime

Mist thee - wintertime

Kom je thuis na een lange dag in de koude buiten lucht te zijn geweest? Een warme kop thee is dan wel erg lekker. Helemaal als de winterse geuren ruikt van o.a. kaneel, sinaasappel en kruidnagel. Wil je de thee een mooie plek geven kies dan de metalen verpakking. vind je de thee zo lekker bestel de volgende keer het kartonnen zakje en vul het metalen doosje aan met je favoriete thee.

Bekijk HIER de mist thee

 

Uitgeverij Snor - Holy Kauw Company, Zondag

Uitgeverij Snor - Holy Kauw Company - Zondag

Zondag een echte chill dag voor de meeste. Dit leuke boek, zondag is een topper om te lezen. Met leuke verhalen en heerlijke recepten om uit te proberen op je zondag. Het dient als kook en koffietafelboek, kan ook niet anders met zo'n mooie kaft.

Bekijk HIER het zondag boek

 

Pineut - DIY vinaigrette, Italiaanse kruiden

 Pineut - diy vinai grette, italiaanse kruiden

Hou je er van om je eigen dressing te maken? Deze overheerlijke Vinaigrette maak je zelf met een paar extra ingrediënten. De vinaigrette is perfect voor je favoriete salade bij het kerstdiner! deze is leuk te combineren met de Salie citroen als setje.

Bekijk HIER de vinaigrette

 

Rivsalt - Freeze and serve

Rivsalt - freeze and serve

Wil je nog wat extra's aan het kerstdiner toevoegen of is een van jou vrienden een van de luxe opbouw? Deze Himalaye zoutplaten hebben een platte en holle kant. de platte kant is perfect om bijvoorbeeld tartaar of sashimi op te dienen en de holle kant voor dessert.

Bekijk HIER de Freeze & serve 

 

Roosmarijn Knijnenburg - Hold it grow

Roosmarijn Knijnenburg - hold it grow

Kennissen met een nieuw huis of zelf toe aan nieuw decor in huis? De hold it grow is super leuk om droogbloemen of verse bloemen in te plaatsen. Ze fleuren heel de ruimte gelijk op!

Bekijk HIER de hold it grow

 

Snippers - Gin

Snippers - gin

Heb je een echte gin lover in de familie, geef deze heerlijke gin snippers cadeau! De snippers zijn van gebruikte gin vaten. Voeg je eigen jenever of wodka aan de fles toe, laat het even staan. En genieten van je zelfgemaakte gin!

Bekijk HIER de gin snippers

 

Moments of light, Amsterdam - Body scrub

Moments of light, Amsterdam - body scrub

Ken je iemand die echt even aan zichzelf moet denken of ben jij die gene? Neem een warme douche of bad. Deze heerlijke body scrub maakt je huid heerlijk zacht. De scrub heeft ook een mooie verpakking en je zult verrukkelijk ruiken na het gebruiken van de scrub.

Bekijk HIER de body scrub 

 

Rhoeco thee - Christmas thee (pre-order)

Rhoeco - thee Christmas

gezellig een theetje doen na een heerlijk diner. Met deze Christmas thee moet dat goed lukken! De verpakking heeft een dubbele functie. In de deksel zit een stokje met zaadjes. Zodra de thee op is kun je het potje vullen met zand. Stokje er in en er zullen biologische kruiden groeien.

Bekijk HIER de Rhoeco thee

 

Zeeplokaal - Maanzaad 

Zeeplokaal - maanzaad zeep

Opzoek naar een zeep waar niet allemaal zooi in zit? Deze zeep met maanzaad is een scrubzeep. De zeep bevat alleen natuurlijke, plantaardige ingrediënten.  Door de maanzaad scrub je je huid op milde wijze. Zo hou je iedereen schoon en met een heerlijke geur.

Bekijk HIER de maanzaad zeep