.

3 cadeau-ideeën voor de gastvrouw of gastheer.

3 cadeau-ideeën voor de gastvrouw of gastheer.

Als je bij iemand gaat eten, neem je een kleinigheidje mee. Maar wat geef je cadeau aan je gastvrouw of gastheer als je weet dat iemand uren in de keuken staat om voor jou de allerlekkerste gerechten te koken? Wat neem je mee als cadeau als iemand zó veel moeite voor je doet?

Stuur ze vooraf een cadeautje door de brievenbus.

De verrassing is het grootst als je (nog) niets verwacht. Hij of zij staat in de keuken zich uit te sloven voor de avond. En dan valt er ineens iets door de brievenbus. Een cadeautje, helemaal leuk ingepakt! Wat zou daar in zitten?

1. Een RIVSALT zoutrasp

Hoe leuk is het om een cadeau te geven dat die avond meteen gebruikt kan worden. Rivsalt is een designbrand voor foodies. Het geraspte Himalaya-zout is een geweldige gastronomische ervaring. Met deze mini rasp van de hoogste kwaliteit, op een standaard van onbehandeld natuurlijk eiken voeg je op een nieuwe manier zout toe aan jouw gerecht. Dit ontzettend mooie product is direct het middelpunt op tafel.

Stuur een Rivsalt zoutrasp cadeau

3 cadeau-ideeën voor de gastvrouw of gastheer.

2. Een wijntje als brievenbus cadeautje

Een wijntje drinken tijdens het koken klinkt toch heerlijk. Waarom verras je ze niet met een glas wijn van het Italiaanse OneGlass? Je kan kiezen uit een rode of witte wijn. Precies 1 glas wijn zit verpakt in een ecologische verpakking welke precies door de brievenbus past. Ik heb de wijntjes eerst zelf getest en ik was onder de indruk van de kwaliteit. Laat een persoonlijke tekst achter op de productpagina, ik schrijf deze met de hand op een leuke kaart.

Bijkomend voordeel; zo kunnen ze de fles wijn voor tijdens het diner nog even dichtlaten ;-).

Stuur een glas wijn voor bij het koken

3 cadeau-ideeën voor de gastvrouw of gastheer.

3. Stuur een message in a bottle

Met een houten berichtje in een glazen flesje als: 'Kusje komt zo, xxx' of 'Let's pop some bottles' warm je de sfeer alvast een beetje op. Ook super leuk te combineren met een product van Rivsalt of Oneglass. Vind je het leuker om ze later te bedanken voor de gastvrijheid? Stuur ze dan een dagje later een flesje met de text: 'All I want to say, thank you'.

Zeg 'tot zo' door de brievenbus

Handig:

  • Je kan de verzenddatum van het cadeautje van tevoren plannen.
  • Geef je het cadeautje liever zelf? Laat het dan op je eigen adres bezorgen. Wij pakken het alvast leuk in, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Benieuwd wat welke leuke cadeautjes wij nog meer hebben?
Bekijk hier de volledige collectie >>