Cadeau ideeën voor jou valentijn

Valentijnsdag 

Sommige mensen zullen niet eens aan deze dag willen denken, maar ik hoop jij wel! De kleine en lieve momenten op een dag als deze zullen je de hele maand laten stralen.

Een groot gebaar is altijd leuk, maar het eenvoudig en dicht bij jullie houden is nog leuker op valentijnsdag. Een dikke knuffel, een kleinigheidje en wat extra tijd voor elkaar maken.

1. Message in a bottle - Heyhej

Message in a bottle - It was always you - heyhej.nl

Een kort tekstje dat iemand heel blij kan maken. Bizar eigenlijk. deze bottle is perfect voor Valentijnsdag, hoewel we er meer hebben die geschikt zijn voor deze dag vol liefde. Laat jou partner weten dat hij/zij altijd jouw persoon zal zijn.

Bekijk HIER de bottles en kies je favoriete!

 

2. Puur liefde - Chocolate Makers

Deze puur liefde reep is afkomstig van een vrouwencoöperatie uit het natuurreservaat Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia. En ze komen rechtstreeks van de cacaoboer! Deze heerlijke reep op de bank opeten na een leuke dag samen, klinkt als een goed idee.

Bekijk HIER de chocoladebar

 

3. Body scrub - Moments of light 

Vergeet het niet! Een rust momentje of dat nou alleen is of samen met deze heerlijke bodyscrub zal je je goed voelen, schoon en heel zacht. De geur van gouden honing, gecreëerd door een gerenommeerd parfum huis is niet weg te slaan.

Bekijk HIER de bodyscrub

 

4. Trio on wood - Vinoos

Een echte wijn lover? Deze is voor jou. Een trio van Rose wine, Chardonnay en Merlot zal jou filmavond een stuk beter maken. De snoepjes zijn niet alleen verrukkelijk, maar met het houten schaaltje ook prachtig op te dekken.

Bekijk HIER de winegums

 

5. Design kaarsen set - MingMing

het is niet te ontwijken op een dag als Valentijsdag. Een kaarsje op de eettafel, een kaarsje bij de film en een kaarsje voor het slapen. Deze design kaarsenset brengt een romantische en warme sfeer naar jullie plekje.

Bekijk HIER de design kaarsen

 

6. Mix & Make - Snippers

Ben jij iemand die liever iets sterks drinkt. Deze Mix & Make cadeauset bevat Whisky, rum en gin, maar ho. Niet zoals jij dat normaal koopt. Deze kan je zelf klaarmaken door je favoriete likeur eraan toe te voegen.

Bekijk HIER de set

 

7. Hold it grow - Roosmarijn Knijnenburg

 

Valentijnsdag breng je natuurlijk met je favoriete persoon door. Vaak komen bloemen ook te voorschijn, maar wat balen dat je ze na een weekje weg moet doen. Nou nee hoor! Droog jou favoriete bloemen en plaats ze in de hold it grow, dan kun je er nog een hele tijd van genieten.

Bekijk HIER de hold it grow

 

8. Macolat pink giftset, Rosé Champagne - Maison Macolat

 

Wil je voor een luxe cadeau gedaan, dan is deze Maison macolat giftset het perfecte cadeau. De luxe giftbox, de roze champagne en een heerlijke snack. geniet van een avondje bubbels op de bank!

Bekijk HIER de giftset

 

Hierboven heb ik iets over losse producten verteld, maar combineren kan ook! bestel jij meerdere producten zullen wij het zo leuk mogelijk in pakken voor jou en heb jij een super leuke giftset om cadeau te doen.

 

9. Movie night (+- 30 euro)

Borrelbrood wijn - Pineut

2 rode of witte wijnen - Oneglass

Geurkaarsen - Brandt

  

 

10. My favorite cook (+- 70 euro)

Holy happy belly, kookboek - Uitgeverij Snor

Freeze & Serve - Rivsalt

1/2 Pornstar martini - Williams cocktails