.

Cadeautips voor je vader

De feestdagen komen er weer aan!

Dat zijn de leukste dagen van het jaar, maar na zoveel jaar cadeau's uit te wisselen met deze mensen om je heen wordt het toch wel lastig iets te bedenken. Ben je die cadeau pakketjes van de winkel zat en wil je je vader dit jaar iets anders geven? Bekijk deze blog met allemaal cadeau ideeën voor jou vader.

 

Rivsalt - chili rasp

Rivsalt - chili

Voor de echte food lovers. Staat jou vader nou graag in de keuken of is hij dol op pittig eten? geef hem deze chili rasp. Hij komt met rode en gele gedroogde pepers, een roestvrijstalen rasp en een standaard van onbewerkt eikenhout. Bekijk ook de andere keuken producten van Rivsalt!

Bekijk HIER de chili rasp 

 

Snor - Boek, vaders eerste jaar

 uitgeverij snor vaders eerste jaar

Van stoere dude naar vaders, dat is even een ander wereldje. Dit boek neemt je stap voor stap mee in het leven van papa zijn. Dus kersverse vaders zo makkelijk kom je e niet van af. Congrats met de kleine!

Bekijk HIER het boek

 

Noest - Bieropener + bottle

noest bieropener + bottle

Mannen, echte bierdrinkers. hoevaak is het voorgekomen dat er een biertje open moest, maar er geen bieropener was. Heel vaak! De bieropener is van 100% Utrechts hout, plaats naam van de boom staat er op en zijn levensduur. met een leuke bottle erbij heb je een super cadeau!

Bekijk HIER de bieropener + bottle

 

Londji - Micro puzzle, winter/the world/parijs/space

Londji - micro puzzle the world

Is die vader van je dol op al dat gepriegel, geef hem deze micro puzzle van Londji. De puzzle heeft 150 stukjes, maar ze zijn echt heel klein. Bekijk ook de andere puzzels: Winter, Parijs en Discover the planets.

Bekijk HIER de puzzle

 

Gimber - 4 Gimber mini's

4 gimber mini's

Is jouw vader een health freak? Dan zijn deze Gimber mini's echt wat voor hem! Meng de inhoud van het flesje met 20 ml bruisend water, of heet water voor een heerlijke gember thee. De flesje zijn ook heerlijk om mee te koken of bakken!

Bekijk HIER de mini's 

 

Eiber - Bier sixpack

Een biertje niet te missen bij... elke gelegenheid ;) De heerlijk Eiber bier komt uit een brouwerij uit Den Haag. Deze leuke 6-pack biedt 2 dubbel biertjes, 2 blond biertjes en 2 keer een hoppige witbier. Voor ieder iets!

Bekijk HIER het bier 

 

Snippers - Whisky, Grand edition

 Snippers - whisky grand edition

Een whisky fanaat in de familie? Maak je eigen heerlijke Whisky met Snippers. In deze mooie fles zitten versnipperde stukjes hout (Snippers) van gebruikte Schotse whisky vaten. Voeg jenever of vodka toe aan de fles en laat dit enkele weken staan. Deze fles is 2x zo groot als een normale plus een prachtig label.

Bekijk HIER de whisky snippers

 

Uitgeverij Snor - The Holy kauw company, Backyard cooking 

 Uitgeverij snor - the holy kauw company, backyard cooking

Mis je die dagen ook zo, dat je gezellig met ze alle in de tuin zit en dat de man des huize zegt " zal ik de BBQ, maar is aansteken?" Dit leuke boek van Uitgeverij Snor heeft allerlei recepten speciaal voor de BBQ of op open vuur!

Bekijk HIER het boek

 

Vinoos - Merlot 

Is jou vader een fine wine proever. Deze gummies van Vinoos hebben de smaak van een heerlijke rode wijn. Er zit geen alcohol in de gummies, dus voor iedereen om te genieten. Bekijk ook de sets met Chadonnay en rose erin.

Bekijk HIER de gummies