.

De 4 leukste producten om de lente te vieren

De 4 leukste producten om de lente te vieren!

De 4 leukste producten om de lente te vieren. Het is weer lente en daarmee komt de zon ook weer tevoorschijn. De bloesem komt uit, bloemen beginnen weer te groeien en de wereld wordt weer wakker. De tijd van gezellige etentjes, picknicks en wandelingen in de zon breekt weer aan. HeyHej heeft een groot assortiment aan producten die de lente nog leuker maakt.

Blossombs zaadbommetjes

Deze bloembommetjes zijn er in veel varianten. Gooi ze waar je wilt en de wereld kleurt op. In je tuin, op je balkon, in de straat, langs de berm of de sloot! Meer bloemen betekent meer eten voor de bijen, vlinders en hommels. Met de Blossombs fleur je én je omgeving op én je maakt de dieren en natuur blij. Win win!

Bekijk hier alle producten van Blossombs 

Tafelwater van Pineut

Met het lekkere weer gaan we natuurlijk meer naar buiten. Buiten eten en borrelen, misschien zelfs ook wel picknicken. Dan kan dit product echt niet ontbreken. Super lekker en het ziet echt geweldig uit! Wat wil je nog meer? Alles wat je moet doen is water toevoegen en even 30 minuten wachten. Daarna zit je met een super lekkere, en gezonde karaf vol smaakwater. Perfect voor het lekkere lenteweer!

Bekijk hier het fleurigste tafelwater van Pineut

Flower Press

Lente betekent ... bloemen! Helemaal als je rijk met de Blossombs hebt gestrooid ;-). Met de Flower Press kun je perfect je mooist geplukte bloemen bewaren na een wandeling. Hij kan zelfs mee als je de natuur in gaat, hij past in je tas en misschien zelfs in je jas. En nadat de bloemen geperst en gedroogd zijn, kun je de Flower Press ook nog eens gebruiken als lijstje, om de mooiste exemplaren mee op te hangen. Zo blijven ze voor eeuwig goed. Dit is hét product als je van de natuur houdt!

Ga naar de Flower Press

Pocket flowerpress. Bloemenpers van Carmela Bogman uit Haarlem

Kampvuur handboek

Een perfecte lenteavond is niet af zonder een mooi kampvuur. Maar zo’n vuurtje maken is nog knap lastig. Gelukkig helpt dit boek erbij. Met handige tips en hele mooie plaatjes. En als je het vuur dan hebt gemaakt, staan er in het boek nog allerlei recepten, verhalen en liedjes. Altijd al eens een ukelele willen spelen? Ook dit leer je in dit boek. Gezelliger (of romantischer) kan bijna niet! Als je nu geen geweldig leuke avond hebt, weet ik het ook niet meer… 

Ja ik hou van kampvuurtjes!