De 5 leukste cadeaus voor Sarah

De 5 leukste cadeaus voor Sarah. Wanneer iemand 50 jaar wordt, is het een groot feest. Een buitengewoon leuk cadeau past dan natuurlijk helemaal in deze situatie. Sarah worden is iets bijzonders, dus het cadeau moet dat ook zijn. 

Maar wat geef je een Sarah? Wij hebben de leukste cadeaus voor een Sarah voor je op een rijtje gezet. 


1. Holt it + remembrance van Roosmarijn Knijnenburg

In deze houder kun je op een mooie manier je mooiste en meest dierbare kaartjes of foto's zetten. Het pronk plekje in huis. In het gat kun je een waxinelichtje laten branden, of zet er het vaasje in met bijvoorbeeld een vers geplukte bloem. Mooie herinneringen van vroeger kunnen hier mooi staan. Zo is het altijd dicht bij diens hart.

Bestel hier

De 5 leukste cadeaus voor Sarah

2. Romantisch thee bad van Moments Amsterdam

Hiermee kan het genieten beginnen. Of je nou alleen geniet van de rust of samen met je partner. Je zal volledig ontspannen van dit heerlijke moment. Het badzout is verrijkt met een fijne mix van echte rozenblaadjes, dode zee zout en zout dat magnesium bevat. Wanneer je baddert met dit zout verlaagt dit niet alleen stress, maar ook je huid zal heerlijk zacht aanvoelen. Het stimuleert de zintuigen met de zoete geur van gouden honing. Als dat niet goed klinkt, dan weten wij het ook niet meer. 

Bestel hier

De 5 leukste cadeaus voor Sarah


3. Het zondag kookboek van Uitgeverij Snor

Lekker lang uitslapen, een goed ontbijt op bed met lekkere koffie. Zondag, de dag van rust en van lekker eten. Een heerlijke dag van de week. Met dit boek wordt het een makkie om er heerlijk van te genieten! Een kookboek met recepten om van te smullen, van 's ochtend vroeg tot 's avonds laat. Dan zal je zondag pas echt compleet zijn! Dit boek is gevuld met prachtige foto’s en goed te volgen recepten.

4. Een halve maan armband van Monk & Anna

Een prachtig minimalistische armband. Monk & Anna en het Amsterdamse AEVA hebben samen dit prachtige sieraad ontworpen. Het is handgemaakt, er is gebruik gemaakt van kwalitatieve ingrediënten, 14 karaat goud en het is lood en nikkelvrij. Dit sieraad is perfect voor iedereen die van minimalistische sieraden houdt. Een speciaal armband voor een speciaal iemand. Hoe perfect wil je het hebben?

Bestel hier

5 leukste cadeaus voor Sarah


5. Een heerlijke geurkaarsen set van Brandt

In een mooie cadeauverpakking; 4 heerlijke geurkaarsen van Brandt. Kies de geur die op dat moment het beste bij de situatie past. Perfect om kennis te maken met de geuren of als je gewoon niet kan kiezen. Er valt te kiezen tussen deze geweldige geuren: Jasmijn, kamperfoelie, wild tobacco en groene thee limoen. De duurzame kaarsen zijn handgemaakt van plantaardige sojawas en zijn lood en verf vrij. Het hele huis zal met deze lekkere geuren gevuld zijn. Dat is toch een cadeau waar elke Sarah blij van wordt? 

Bestel hier

5 leukste cadeaus voor Sarah