De aller leukste kraamcadeautjes!

Die leuk zijn voor de baby én voor de ouders.

De aller leukste kraamcadeautjes, het kan voelen als een enorme taak. Een cadeau zoeken voor niet alleen het kind, maar ook voor de ouders. Door corona wordt het nog lastiger om ze te vinden én het is lastiger om ze te geven. Het kan gelukkig altijd via de post.

Wij hebben ze voor je op een rij gezet. Zo kun je hopelijk makkelijker een keuze maken wat je de kersverse ouders gaat geven.

1: Een speenkoord van Dappermaentje

De speenkoorden van Dappermaentje zijn mooi én super zacht. Het is ook nog eens veilig voor het kind om mee te spelen. Met zo'n mooi knuffeltje aan de speen verlies je deze een stuk minder snel uit het oog. Dat is handig als je onderweg ben of op reis gaat.

De speenkoorden zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, bruin en grijs.

De aller leukste kraamcadeautjes. Dappermaentje maan speenknuffel. Bruine teddy stof.

2: De Bezisa bijtringen

Wanneer baby's hun eerste tandjes krijgen, zijn bijtringen een 'must'. Tandjes krijgen kan pijn doen en een bijtring kan verlichting geven. Baby's kunnen erop sabbelen en bijten. Naast dat dit kan helpen tegen de pijn, kunnen de tandjes sneller doorkomen. Bijtringen zijn dus super fijn om in huis te hebben en die van Bezisa zijn zo leuk dat ze gelijk als speelgoed dienen.

Bezisa heeft verschillende bijtringen ontworpen. Stuur er een met een regenboog, een origami vogel of heel minimalistisch met alleen houten kralen. Je verrast de ouders zeker met dit super leuke cadeau!

Bekijk hier de regenboog, origami vogel of deze minimaliste houten bijtring.

 Bijtring sunset Bezisa, de aller leukste kraamcadeautjes.

3: De Wonder pal van Mana' O Nani 

Deze zijn zó leuk! De Wonder pals van Mana' O Nani hebben 2 functies: je kan ze om de gordel in de auto doen om je kind te beschermen tegen de harde gordels en ze zijn tegelijkertijd een super zachte vriend. Handig voor onderweg maar ook heel leuk speelgoed voor thuis. Met de magneetjes in hun handjes veranderen ze binnen no time in super-monster die zich magisch blijven vasthouden aan de koelkost of radiator.

Deze 'pals' komen in verschillende uitvoeringen: ze krijgen allemaal een unieke naam en elk gezichtje is met de hand geborduurd. Zo heeft iedere ontvanger van de Wonder pal een echt uniek vriendje.

Naast dat de Wonder Pal al in een ontzettend mooie doos zit, pakken we hem of haar mooi in, Zo weet jij zeker dat je cadeau goed in de smaak valt!

Wonder pal handgemaakte knuffel. De aller leukste kraamcadeautjes.

4: De houten dieren van Holztiger

Onze persoonlijke favoriet zijn de dieren van Holztiger. Ze hebben bijna elk dier dat je zou kunnen bedenken en ze zijn ontzettend schattig. Van een grote stoere beer tot een schattig haasje en van een mooie leeuw tot een klein molletje. Ze zijn heel leuk als speelgoed maar ze kunnen ook gebruikt worden als decoratie.

Holztiger is een Duits merk dat al jaren houten dieren maakt in Kroatië. De kwaliteit staat voorop. De dieren worden met de hand gemaakt van duurzaam esdoornhout en worden nadien met de hand geschilderd. Hierdoor is er geen dier exact hetzelfde.

Wolf en welp van Holztiger. De aller leukste kraamcadeautjes.

5: De Bezisa rammelaars en wagenspanner

Naast dat Bezisa bijtringen maakt, maken ze ook rammelaars en wagenspanners. Deze producten zijn goed te combineren en zijn heel tijdloos.

De wagenspanner is vooral handig voor onderweg. Zonder dat een baby overprikkelt raakt, heeft zo'n kleintje iets moois om naar te kijken of aan te trekken en ontdekken. 

Rammelaars doen het altijd goed als cadeau. Deze rammelaar van Bezisa zijn gemaakt van zorgvuldig uitgekozen materialen die veilig zijn om op bijten. De verrassende elementen zorgen voor veel speelplezier. Zo is er in het viltje knisper papier verwerkt. Het hout geeft een rustig en natuurlijk geluid. Een rammelaar stimuleert de sensorische en motorische ontwikkelingen.