De beste cadeau's voor tieners

Het is weer gift season!

Dat betekent veel inkopen en eens goed nadenken wat die tiener van je ook al weer leuk vonden. Tieners zichzelf continu aan het ontwikkelen en vinden vrijwel elke week andere dingen leuk. Daarom kan het zeker een uitdaging zijn om iets leuks voor hen te vinden. Hierbij een helpend handje van een tiener ;). 

 

1. Maison Macolat - Salted caramel

Maison macolat - salted caramel

Bijna iedereen is dol op chocolade. Deze heerlijke macadamia noot gecoat in heerlijke chocolade heeft de smaak karamel zeezout. Een bekende favoriet. De chocolaatjes hebben een luxe en mooie uit straling. Heerlijk om op te smullen met wat vrienden. Bekijk ook de smaken Melk chocolade en Ruby.

Bekijk HIER de Salted caramel

 

2. Moments of light - Grote geurkaars in cadeauwikkel - 'Fuck it'

Moments of light, Amsterdam - Geurkaars 'fuck it' 

Een lekker ruikende kamer is niet te missen na een lange school en/of werkdag. Deze enorme geurkaars van Moments of light heeft een hele leuke tekst op de voorkant en is mooi ingepakt. De geur van de kaars is zwoel, zacht, houtachtig en fris.

Bekijk HIER de kaars

 

3. Equa - Glazen waterfles 750ml

Equa waterfles 750ml 

Goed drinken, dat doen we allemaal te weinig. Door een grote fles bij je te hebben drink je automatisch een stuk meer. Een echte aanrader deze! Elke keer neem je wel een nipje en voor je het weet is die fles al leeg. Zo hoef je ook niet elke keer een nieuw flesje drinken te kopen, ben je een ook stuk goedkoper uit ;).

Bekijk HIER de waterfles

 

4. Moments of light - Fragrance diffuser

Moments of light - fragrance diffuser

Houdt je echt niet van kaarsen of vergeet je ze gewoon? Dan is dit de beste oplossing om toch een heerlijk frisse kamer te hebben. De geurstokjes ruiken niet alleen verukkelijk, maar hij staat ook super leuk in je kamer. Het heeft een mooie zwarte verpakking en niet teveel gekkigheid.

Bekijk HIER de diffuser

 

5. Roosmarijn Krijnenburg - Hold it + Reminisce 

Hold it - reminisce

Tijd om je kamer wat op te vrolijken? Dat kan heel goed met de leuke houders van Hold it. Er zijn heel veel verschillende te vinden op de website, maar dit is toch echt een van de leukste. Hij houdt een kaarsje, een vaas (met evt wat leuke bloemen en speciale kaartjes krijgen een mooie plek.

Bekijk HIER de Hold it + Reminisce

 

6. Made out of - Tablet sleeve "MAC 11''

Made out of - tablet sleeve "Mac 11"

Ben jij een van onhandige personen die altijd alles laat vallen, dan is deze toffe hoes hard nodig. De hoes is gemaakt van gerecycled leer. Hij is voor een 11 inch tablet. De hoes is erg mooi en heeft een tijdloze look.

Bekijk HIER de tablet sleeve

 

7. Uitgeverij Snor - De startende ondernemer (Instaproof) + Bottle

Uitgeverij Snor - De startende ondernemer (instaproof) boek

Tegenwoordig beginnen ze vroeg met leuke bedrijfjes. En dat doen ze goed ook! Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf en actief zijn op Instagram hoort er tegenwoordig helemaal bij. Dit boek helpt je met een opstapje in de Instagram wereld. Het boek komt samen met de leuke "Holy shit you did it" bottle.

Bekijk HIER het boek

 

8. Monk & Anna  - Vegan leren schoudertas

monk & anna - vegan leren tas

Ben jij of ken je iemand die altijd ze zakken vol gepropt heeft met spullen of juist een enorme tas waar altijd alles kwijt in raakt? Deze leuke schoudertas heeft een eenvoudig design, waardoor die overal bij past. En nu hoef je alleen je belangrijkste spullen mee te nemen!

Bekijk HIER de schoudertas

 

9. Rebottled - tumbler 4-pack 

 

Rebottles - 4 pack

Is jou tiener bijna geen tiener meer? of gaat die van jou gelijk op ze 18e uit huis? Geef een cadeau waar ze echt wat aan hebben. Deze leuke glazen zijn gemaakt van gerecyclede wijnflessen. Ze gaan in een 2-pack of in een 4-pack (eentje is van de foto geknipt) en dan is er keuze uit drie verschillende kleuren.

Bekijk HIER de 4-pack

 

10. Monk & Anna - Linnen toilettas padded oak

Monk & Anna Linnen toilettas padded oak

De toilettas, een echte life safer. Gooi je spullen er maar in en wegwezen. Deze toilettas is niet alleen handig voor je make-up of scheerspullen, maar hij is ook nog eens super mooi. Hij heeft een bruinachtige kleur, maar is er ook in het olijf.

Bekijk HIER de toilettas