Cadeau ideeën voor het bruidspaar

Cadeau inspiratie voor een bruiloft 

Heb je binnenkort een bruiloft of zijn vrienden sinds kort getrouwd? Dan hebben wij een aantal super leuke cadeau's om aan het pas getrouwde stel cadeau te doen.

Bij ons kun je een super mooi cadeaupakket samenstellen. Zie jij een aantal producten die je graag cadeau wilt doen, dan kunnen wij een prachtig pakket klaarmaken voor het bruidspaar.

 

Maison Macolat - Macolat Tower 4

maison Macolat tower - 4 verschillende smaken

Chocolade slaat niemand over toch? Deze heerlijke toren is gevuld met 4 verschillende smaken van chocolade macadamia. Ruby, Yoghurt, Melk chocolade en Salted caramel. Heerlijk om na de bruiloft op te smullen.

Bekijk HIER de tower

 

Roosmarijn Knijnenburg - Hold it + Cherish

Roosmarijn Knijnenburg - Hold it + cherish

Het bruidspaar krijgt op hun mooie dag natuurlijk enorm veel kaartjes. Om die allemaal neer te zetten heb je een hele grote kast nodig, maar met deze Hold it + Cherish kunnen ze in ieder geval hun favoriete neerzetten.

Bekijk HIER de kaartenhouder

 

Vinoos - 'The real wine gums' Sparkling wine

Sparkling wine on wood - Vinoos - The real wine gums

De sparkle is echt wel overgeslagen na zo'n prachtige dag waar zij het zonnetje waren. Met deze heerlijke wine gums kunnen ze heerlijk nagenieten van de drankjes, maar dan zonder alcohol en wel de smaak! 

Bekijk HIER de winegums

 

MINGMING Design kaarsenset - Goldy warm mix

Bij een feestje horen feestige kaarsen! Deze toffe Design kaarsenset hebben warme, maar vooral vrolijke kleuren om het leuke sfeertje mee te nemen naar huis! De kaarsen zijn super om het huis iets op te vrolijken.

Bekijk HIER de kaarsen

 

Williams Cocktails - Espresso Martini

Samen nagenieten van de mooie dag met een heerlijke espresso martini! Een echte klassieker is het. Je hoeft het blik alleen te schudden en dan heb je een heerlijke cocktail.

Bekijk HIER de cocktail

 

Carmela Bogman - Pocket Flowerpress

Pocket flowerpress - Carmela bogman

Bloemen zijn meestal een groot onderdeel van de bruiloft, maar het prachtige boeket in de bruid haar handen of de bloem in de bruidegom zijn borstvakje zijn extra bijzonder! Hoe leuk is het als zij die thuis zelf kunnen drogen om voor altijd te bewaren.

Bekijk HIER de flowerpress

 

CADEAU TIP:

 

A message in a bottle. Dat zijn deze super leuke buisjes met een houten tekst. Heb je nou een cadeau wat nog een extraatje kan gebruiken? Voeg een bottle er aan toe en het maakt je cadeau helemaal af!

Bekijk hier de bruiloft bottles: 

Happily ever after starts here - Gefeliciteerd Mr & Mrs - Lets pop some bottles