.

Cadeau ideeën voor het bruidspaar

Cadeau inspiratie voor een bruiloft 

Heb je binnenkort een bruiloft of zijn vrienden sinds kort getrouwd? Dan hebben wij een aantal super leuke cadeau's om aan het pas getrouwde stel cadeau te doen.

Bij ons kun je een super mooi cadeaupakket samenstellen. Zie jij een aantal producten die je graag cadeau wilt doen, dan kunnen wij een prachtig pakket klaarmaken voor het bruidspaar.

  

Roosmarijn Knijnenburg - Hold it + Cherish

Roosmarijn Knijnenburg - Hold it + cherish

Het bruidspaar krijgt op hun mooie dag natuurlijk enorm veel kaartjes. Om die allemaal neer te zetten heb je een hele grote kast nodig, maar met deze Hold it + Cherish kunnen ze in ieder geval hun favoriete neerzetten.

Bekijk HIER de kaartenhouder

 

Vinoos - 'The real wine gums' Sparkling wine

Sparkling wine on wood - Vinoos - The real wine gums

De sparkle is echt wel overgeslagen na zo'n prachtige dag waar zij het zonnetje waren. Met deze heerlijke wine gums kunnen ze heerlijk nagenieten van de drankjes, maar dan zonder alcohol en wel de smaak! 

Bekijk HIER de winegums

 

MINGMING Design kaarsenset - Goldy warm mix

Bij een feestje horen feestige kaarsen! Deze toffe Design kaarsenset hebben warme, maar vooral vrolijke kleuren om het leuke sfeertje mee te nemen naar huis! De kaarsen zijn super om het huis iets op te vrolijken.

Bekijk HIER de kaarsen

 

 

CADEAU TIP:

 

A message in a bottle. Dat zijn deze super leuke buisjes met een houten tekst. Heb je nou een cadeau wat nog een extraatje kan gebruiken? Voeg een bottle er aan toe en het maakt je cadeau helemaal af!

Bekijk hier de bruiloft bottles: 

Happily ever after starts here - Gefeliciteerd Mr & Mrs - Lets pop some bottles