De leukste vaderdag cadeaus

De leukste vaderdagcadeaus vind je hier. Vaderdag staat om de hoek, de dag waar vaders in het zonnetje worden gezet om alles we ze voor ons doen. Daar hoort zeker een cadeau bij. Vaders hebben alleen alles al, dus wat geef je een man die alles al heeft? Hier hebben we de leukste vaderdag cadeaus op een rij gezet.

Whisky Snippers 

Dit is een geweldig cadeau voor elke whisky fan. Maak je eigen whisky met Snippers. In deze mooie fles zitten versnipperde stukjes hout (Snippers) van gebruikte Schotse whisky vaten. Voeg jenever of vodka toe aan de fles en laat dit enkele weken staan. De snippers zullen langzaam de smaak van de whisky afgeven. Het is alsof je je eigen whisky aan brouwen bent in een houten whisky vat. Na een paar weken heeft het een mooie donkere kleur gekregen en heb je je eigen whisky gemaakt. Hoe cool is dat?!

Shop hier

vaderdag cadeau Snippers

 

Message in a bottle

Je papa; Oud maar goud, of is hij je held zonder cape? In deze Message in a bottle zit een leuk berichtje welke uit hout is gesneden. Een leuke en lieve boodschap om voor altijd te bewaren :-).

Shop hier

Vaderdagcadeau Message in a bottle

Zout Rivsalt

Voor elke vader die van koken houdt, is dit cadeau perfect. Naast dat het een super gave zout rasp is die je kan gebruiken voor het koken, is het ook een absolute eye-catcher. Rivsalt is een Zweeds designmerk voor Foodies. Het zout voegt een geweldige gastronomische ervaring toe en is een nieuwe manier om zout toevoegen aan jouw gerecht. Dit is een must-have voor elke thuischef!

Shop hier

De leukste vaderdagcadeaus, Rivsalt zoutrasp

Bierpakket

Bij HeyHej bieden we een samengesteld bierpakket aan. Dit pakket bevat 2 geweldig lekkere bieren van Bierbrouwerij Eiber uit Den Haag; de Baron en een Hof Blond. Er zit maar liefst 750ml in 1 fles, dus genoeg om te delen (wat je vader alleen vast niet wil).

Daarnaast zit er ook nog een mooie noest bieropener in het cadeaupakket. Het Utrechtste Noest gebruikt oud Utrechts hout om nieuwe dingen van te maken. In deze bieropener staan alle gegevens gegraveeerd; de straat waarde boom gestaan heeft (in Utrecht uiteraard), hoe lang, wat voor soort boom het was.

Een echt duurzaam en lokaal cadeau. Een beetje Den Haag en een beetje utrecht: 100% Dutch.

Dit is een tof cadeau voor elke vader die wel van een lekker drankje houdt met vrienden of lekker ‘s avonds voor de buis.

Shop hier 

Vaderdag bierpakket met grote flessen Eiber bier en een bieropener van Noest


Wijn borrelbrood van Pineut

Voor de grootste borrelaars en wijnliefhebbers onder ons is dit een geweldig en super origineel cadeau. Met deze mix voor het maken van een borrelbrood maakt de ontvanger in een handomdraai een heerlijke wijn brood. Een borrelbrood die je lekker kan combineren met een kaasje en een wijntje. Vooral nu wij geen gezellige borrels kunnen organiseren is het juist erg leuk om elkaar een cadeautje te sturen. Gezelligheid op afstand! Een perfect cadeau voor je vader op afstand!

Shop hier

vaderdag cadeau voor de vader die van wijn houdt

Backyard Cooking kookboek van Holy Cow Company

Recepten om te maken in je achtertuin, of waar in de buitenlucht dan ook. Stoere gerechten om te maken op de BBQ of op open vuur. Voor wie van koken en lekker tafelen houdt, is dit het perfecte cadeau. Zeker nu het weer weer lekker wordt, kan buiten koken weer. Een tof kookboek met duidelijke stap-voor-stap uitleg en mooie foto’s. Een super gaaf cadeau voor een gave vader! :)

Shop hier

vaderdag cadeau backyard cooking kookboek

Voor de papa die nog papa moet worden

Verwacht jouw man, broer of bijvoorbeeld een goede vriend voor het eerst een kindje? Dan kun hem ook erg leuk verrassen met een cadeau voor de papa to be.

In dit pakket zit een Holztiger papa beer en baby beer. Houten speelgoed dat nog generaties lang doorgegeven kan worden en in het ontzettend leuke boek 'Zwangerschapsboek voor mannen' staan veel leuke verhalen over hoe de kleine in mama's buik groeit, hoe hij er voor zijn partner kan zijn tijdens de periode en wat hij kan verwachten. Dit boek staat vol leuke en grappige illustraties!

Shop hier

Vaderdag cadeau ideeën, voor de papa to be.