Deze cadeautjes zijn super leuk om te geven als je gaat trouwen!

Yay, jullie gaan trouwen.

Super gefeliciteerd!

Het plannen van jullie trouwdag kan gaan beginnen. Bij deze bruiloft voorbereidingen hoort natuurlijk ook een grote vraag aan een aantal mensen die heel belangrijk voor jullie zijn of ze hun steentje bij willen dragen aan jullie grote dag.

Daar hebben wij de perfecte cadeautjes voor, want vragen alleen is ook zo snel voorbij. Met deze cadeautjes maak je het moment speciaal en geef je ze een blijvende herinnering.

 

Cadeautjes voor lieve mensen met belangrijke taken op jullie bruiloft!

 

/ Wil je mijn getuige zijn?

Bij de ceremonie horen getuigen. Een persoon als bewijs dat jullie écht getrouwd zijn. Per persoon moeten jullie in elk geval 1 getuige naast je zijde hebben, maar het mogen er ook 2 zijn. Vraag jij bijvoorbeeld je moeder, broer/zus of misschien je beste vriend/vriendin? Het is helemaal aan jou.

bestel hem hier > 

 

/ Wil je onze ceremoniemeester zijn?

Het is geen must om een ceremoniemeester te hebben op jullie bruiloft, maar het is wel ontzettend praktisch en handig! Een persoon die er de hele dag bij is en precies jullie wensen weet, weet wat er echt gedaan móet worden en weet wat jullie absoluut niet willen op jullie trouwdag. Super fijn, want zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten nu jullie weten dat iemand anders de touwtjes in handen heeft. Het is een verantwoordelijke klus, dus deze vertrouw je waarschijnlijk alleen toe aan iemand die jullie goed kennen.

Schrijf een persoonlijk berichtje op de achterkant van het labeltje en vertel waarom je het zo speciaal vindt als hij of zij deze taak op zich neemt.

bestel hem hier > 

 Cadeau, Word je onze ceremoniemeester?

/ Pap, wil je mij weggeven?

Je vader, de eerste man in je leven. Erg bijzonder voor zowel je vader als voor jou dat hij je gaat weggeven bij het altaar. Hij vertrouwt je toe in de handen van een andere man (of vrouw) en dat is toch best speciaal. Want in zijn ogen blijf je altijd zijn kleine meisje.

p.s. Hij is er ook in 'Wil je mij weggeven?'. Dus zonder pap er voor. Er zijn veel bruiden zonder (leuke) vader, dus vonden het gepast om een versie te hebben waarmee je ook je moeder, broer of een ander persoon te vragen om je weg te geven. Hij staat nog niet online, maar je mag mij altijd mailen.

bestel hem hier > 

Cadeau pap wil je mij weggeven? 

 

/ Will you help me, say yes to the dress?

Yes, dit is hem! Dat is het antwoord wat iedereen wil horen als jij trouwjurken aan het passen bent. Wie neem jij mee bij de zoektocht naar je droomjurk? Je moeder, zus, beste vriendin(en)? Misschien zelfs je schoonmoeder, wat ook erg handig kan zijn als ze straks mee gaat bij het trouwpak passen van haar zoon ;-).

Super speciaal als je gevraagd wordt mee te gaan. Daarom hebben we ook cadeautjes om die belangrijke mensen in je leven mee te vragen bij de zoektocht van je trouwjurk. Hoeveel neem jij er mee?

bestel hem hier > 

Will you help me, say yes to the dress. cadeau