.

Een bloemetje, maar dan anders

Een bos bloemen geven is altijd de makkelijke optie, en ook zeker een leuke! Maar vaak liggen ze na een week al in de prullenbak. 

Bij deze een bloemetje, maar anders...

Al deze cadeau's hebben iets met bloemen te maken, maar worden vaker gebruikt of gaan een stuk langer mee. Neem bijvoorbeeld de heerlijke badzout met rozen blaadjes er in of een drankje van gedroogde bloemen. 

één ding is zeker (bijna) al deze cadeau's ruiken verrukkelijk!

 

Blossombs - Geschenkdoos 

Blossombs - geschenkdoos

Ben je ook dol op de gekleurde bloemen die in de lente weer bloeien? Dan zijn deze blossombs jouw grootste vriend. Je kan de blossombs overal planten en met de warme dagen zul je blij uit het raam kijken, als je alle prachtige bloemen ziet.

Bekijk HIER de geschenkdoos

 

Rhoeco thee - Radiance 

Rhoeco thee - Radiance tea

Deze thee is in samenwerking met APEIRANTHOS - natuurlijke huidverzorging. Dat betekent dat deze thee je veel meer goeds zal brengen, dan dat jij denkt!
Een fijne melange die je van binnen laat stralen.

Bekijk HIER de Radiance thee

 

Zeeplokaal - Rozen & palmarosa

Zeeplokaal heyhej - zeep rozen & palmarosa

Natuurlijk, duurzaam en handgemaakt in Utrecht. Zeker een prachtig luxe zeep! De zeep bevat roze en bloemige etherische oliën. Schone handen geeft de zeep je 100%. Klein maar zeer leuk om cadeau te doen.

Bekijk HIER de zeep

 

Londji - Grow up! 

Londji - strategie spel - Grow up!

Een echt strategie spel. Dit spel is super leuk om met de familie te spelen. Je moet veel goede beslissingen maken en het spel leert je ook tuinieren, dus was jij van plan je eigen moestuin te beginnen? Spelen maar!

Bekijk HIER het spel

 

Moments of light - Badzout

Moments of light Amsterdam - Romantic badzout

 

Badzout gemengd met heerlijk rozen bladeren. De mix van dode zee zout, rozen blaadjes en zout dat magnesium (epsom) bevat. Zodra jij het bad instapt zal je stress verlagen en heb je een heerlijk zachte huid.

Bekijk HIER de Romantic badzout

 

Brandt - Jasmijn kaars

Brandt kaarsen - geur Jasmijn

 Een heerlijk ruikende kaars is niet te missen in een gezellig huis. Deze heerlijke Jasmijn kaars van Brandt is de perfecte kaars voor elke gelegenheid. De zoete en exotische geur is niet te weerstaan.

bekijk HIER de Jasmijn kaars

 

 

 

Petit Pourri - Strijkontwerp Ginkgo

Petit pourri - bloem Strijkontwerp ginkgo

Een prachtige iron-on patch voor je favoriete shirt, sjaal en kussens of elders. De gouden Ginkgo staat voor uithoudingsvermogen, bescherming en een lang leven, maar betekend ook vernieuwing, begrip en weerstand. Een leuk extraatje!

Bekijk HIER het strijkontwerp

 

Bezisa - Rammelaar Daisy

Bezien - Daisy rammelaar

Ook een bloemetje voor de jongste uit het gezin. De rammelaar is van houten kralen en wit vilt gemaakt. Zowel de kinderen als ouders worden hier erg blij van. Geen vel plastic speelgoed door het hele huis. Hij is gemaakt om goed vast te kunnen houden en om veilig op te bijten.

Bekijk HIER de rammelaar

 

Pineut - Tafelwater met Karaf, roos, hibiscus en bergthee

Pineut tafelwater met karaf, roos, hibiscus en bergthee

Een super leuke en heerlijke toevoegen op de eettafel. Deze tafelwater is niet fruitig maar zit vol met diverse bloemen. De tafelwater zit bomvol smaken, zoals het zoete van de roos en het frisse zuurtje van de hibiscus.

Bekijk HIER het tafelwater

 

Uitgeverij Snor - Pluktuin

Uitgeverij Snor - pluktuin boek

Ben of ken jij iemand die dol is op tuinieren? Dit super leuke boek benoemt alle stappen die nodig zijn om je tuin nog mooier te maken. Zelfs als je geen groene handen hebt is de kistjes methode uit het boek ideaal voor jou!

 Bekijk HIER het pluktuin boek