.

Fijne zomer cadeaus

Cadeau ideeën die goed passen bij de zomer

De zomer is al lang begonnen en alhoewel het weer niet helemaal meewerkt, moet dat de pret niet drukken. Wij bij HeyHej hebben de zomer hoe dan ook in onze bol en daarom zijn hier de beste producten en cadeaus voor de zomer! Vakantie in eigen land of naar het buitenland maakt niet uit, deze producten zijn altijd goed. Fijne zomer!


Blossombs bloembommetjes

Een teken van de zomer is toch wel echt de natuur in volle bloei. Voor de herfst begin zien wij nog alle groene bladeren en mooie bloemen die uitkomen. Met de kleine zaadbommetjes creëer je fleurige bloemen waar je ze ook neer gooit. Door de Blossombs wordt de wereld een heel stuk vrolijker en kleurrijker.

Je kan de bloembommetjes zaaien tot en met september. Gooi je ze later, dan komen ze volgend jaar op.

Bekijk hier de collectie Blossombs

 Blossombs bloembommetjes voor meer kleur in de wereld. Goed voor bijen en vlinders. Leuk cadeautje voor door de brievenbus.


Tafelwater met bloemen voor een gezellige picknick

Een super snel en zomers drankje, wat wil je nog meer? Dit heerlijke tafelwater is in een handomdraai gemaakt en staat ook nog eens super mooi. Of je nu gaat picknicken, barbecueën of gewoon bij het avondeten, dit wil je erbij hebben.

Deze tafelwater met bloemen bestel je hier


Gimber 

Om in de stemming te blijven van lekkere zomerse verfrissers, is Gimber ook een super drankje. Gimber is een gember concentraat dat voor verschillende dingen gebruikt kan worden. Het kan namelijk in je thee voor lekkere gemberthee of leng het aan met bruisend water voor een heerlijk pittig drankje. Het is geweldig te combineren met allerlei drankjes en in tal van gerechten en salades. Probeer het eens!

Probeer een mini, welke goed is voor 1 drankje. Perfect om te testen.

Of bestel meteen een grotere fles. Omdat je de siroop aanlengt, kun je er heel veel drankjes mee maken.

Ga naar de Gimber collectie

Zomers drankje met pit. Zonder alcohol, gezond en vol gezonde gember.


Freeze and Serve zoutplaten Rivsalt

Freeze and Serve bevat vier Himalaya zoutplaten, die van elk voorgerecht of dessert en geweldige ervaring maken. De platen hebben één vlakke zijde: geweldig voor voorgerechten zoals sashimi, tartaar of salade, en een andere kant met een ronde holte: perfect voor desserts zoals vanille-ijs met fruit. Door de zoutplaten in de vriezer te doen voor het opdienen is het lekker verfrissend om te eten. Een must-try voor de zomer!

Tip: Serveer een brownie met karamel op deze Rivsalt zoutplaat. De perfecte combinatie voor karamel zeezout lovers!!

De zoutplaten zijn vele malen te gebruiken. Je wast hem simpelweg af met water en berg hem op voor de volgende keer.

Bestel hem hier

Rivsalt Freeze and serve zoutplaat van Himalaya zout. Culinair.

 

Limonade voor volwassenen - Uitgeverij Snor

Als je echt even niet meer weet wat te drinken, komt dit boek goed van pas. Tijdens die heerlijke warme dagen is niets lekkerder dan een koud drankje. Tijdens een picknick, in de achtertuin of het strand. Wanneer je niet elke keer naar een verkoelend drankje met alcohol wilt grijpen, maar niet zo goed weet wat dan wel, is dit een geweldig boek! Het staat vol met overheerlijke recepten om een volwassen limonade te maken. Een perfect boek voor de zomer dus! 

Bestel het boek vol limonaderecepten hier.

Zomers cadeau. Receptenboek Limonade van uitgeverij Snor. Limonade voor volwassenen.