.

Heb je dít cadeau voor in huis al eens gegeven?

Er is iets te vieren: vrienden hebben een huis gekocht, je beste vriendin gaat samenwonen of die langdurige verbouwing is eindelijk af. Je wilt een origineel en feestelijk cadeau geven voor in huis, maar wat?

In deze bijzondere tijd is het niet vanzelfsprekend om bij mensen op bezoek te kunnen of uitgenodigd te worden voor een housewarming. Toch wil je, méér dan ooit, laten weten dat je aan iemand denkt. Gelukkig is er een oplossing:

Een origineel en persoonlijk cadeau, verstuurd per brievenbuspost!

Hieronder geven wij unieke cadeautips voor die speciale momenten waarop er iets te vieren is. De cadeaus worden uiteraard feestelijk verpakt en met elke cadeausuggestie sturen we jouw persoonlijke boodschap mee, handgeschreven op bierpapier.

1. Message in a Bottle ‘Holy crap you bought a house’

Een huis kopen is niet zomaar iets. Je koopt een huis met als doel er toch minstens een aantal jaar te gaan wonen. Dit cadeau staat met een knipoog stil bij deze grote stap in je leven. 

Cadeau verhuisd handgeschreven bericht

2. Message in a Bottle ‘Huisje, Boompje, Feestje’

Het liefst vier je een nieuw huis met een knallende housewarming, al zit dat er nu in deze coronatijd helaas nog niet in. Toch kun je met deze Message in a Bottle wel op een feestelijke manier stilstaan bij dit bijzondere moment. En wie weet komt dat feestje later nog..

 Brievenbuscadeau verhuisd

3. Eén van deze vijf ‘Bundles of Love’ in een origineel vaasje

"Het duurzaamste bloemencadeau"

Deze mini boeketjes van droogbloemen blijven wel minimaal een jaar goed! Een mooi en blijvend aandenken dus. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende combinaties, dus voor ieder interieur is er een passend exemplaar te vinden.

Brievenbuscadeau droogbloemen boeketje mini

4. Combi-cadeau Message in a Bottle & Bundle of Love

Kun je niet kiezen? Ga dan voor deze mooie combinatie. Kies hier de tekst voor jouw flessenpost en hier een passend mini droogbloemenboeket. Jouw gecombineerde cadeau wordt in één brievenbuspakket verzonden aan de gelukkige. Mét jouw persoonlijke, handgeschreven boodschap op wit bierpapier.

Met bovenstaande cadeaus wordt ieder huis een thuis. Wat kies jij?