Hoera geslaagd! Leuke cadeau ideeën voor iemand met een kersverse diploma op zak!

Nu het schooljaar bijna voorbij is en veel mensen geslaagd zijn, is het tijd voor de vakantie. Na de vakantie, begint een nieuw schooljaar. Voor veel geslaagden betekent dit een nieuwe studie. Hier hoort natuurlijk wel iets leuks bij, om de studie te vieren en om succes te wensen. Wij hebben de beste cadeaus hiervoor op een rijtje gezet. 

Notitieboekje - Monk & Anna

Een prachtig notitieboekje met een linnen omslag. Deze kleur olijf is echt ontzettend mooi en op de voorkant staat de tekst 'to remember' er in goudfolie opgedrukt. Voor de studie is dit een geweldig cadeau: ‘To remember’ alle stof die er geleerd moet worden. Een must-have voor alle nieuwe studenten!

 Naar het notitieboekje


Etui - Monk & Anna

Een kleine pennen en potloden etui, gemaakt van wol. Ideaal voor een student die vaak op pad is met een pen en/of potlood, maar verder weinig in een etui hoeft te hebben! Het heeft een goede kwaliteit dus zal het zeker volhouden in een volle tas. Ook leuk om te combineren met het notitieboekje.

Koop hem hier

 cadeau ideeën geslaagd


Geurkaars - Brandt

Een geurkaars, wat doet die nou op dit lijstje? Dat kan je je misschien afvragen maar er is een goede reden voor. Tijdens het studeren is het rustgevend om een geurkaars te branden en kan je de stof koppelen aan de geur. Bovendien zijn geurkaarsen gewoon super leuk om te geven en kan het ook bijna niet mis gaan. Brandt maakt de kaarsen van sojawas, vegan en milieubewust. Er zijn super veel lekkere geuren om van te kiezen zoals: groene thee limoen, kokosnoot aloë vera en kamperfoelie. Een echte aanrader dus!

Stuur een heerlijke geurkaars


Macolat champagne giftset- Macolat

De Yoghurt macadamia bonbons gaan perfect samen met champagne. Een perfect cadeau voor als je iets te vieren hebt zoals geslaagd zijn en een nieuwe studie. De champagne kan gebruikt worden voor het vieren van slagen en dan zijn de macolat bonbons een goede pauze voor na het goede studeren. Een win-win dus! 

Bestel de bubbels hier

Shower foam - Moments

Je kan er geen genoeg van krijgen. Iedereen heeft een gezonde portie me-time nodig. Geniet van de heerlijke geuren van deze luxueuze shower foam. Wilde bloemen en honing zorgen voor een zoete en zachte toets, samen met de frisheid van bergamot om de geur licht en helder te houden. Super lekker dus om even tot rust te komen van alle stress rondom de examens en studeren! 

Stuur een shower foam

cadeau ideeën geslaagd