Leuke cadeautjes voor je kind, tijdens een lange autorit

Leuke activiteiten om de rit te versnellen!

We kennen ze allemaal wel een dagje familie bezoeken, pretpark of op vakantie gaan. Ze hebben 1 ding gemeen en dat is dat het vaak lange ritten zijn in de auto. Wij weten wel iets om de lange rit wat leuker te maken voor jou kind!

 

Londji - Calming Stamps

Calming stamps villages - Londji activiteit voor kinderen

Onderweg kom je natuurlijk super veel bomen, huizen en wegen tegen. Met deze leuke stempel set kan jij je eigen dorpje maken! Bekijk ook de 'Calming stamps - sea' en de 'Calming stamps - nature' misschien passen die wel beter bij jou. Zo kan je je eigen bos of onderwater wereld maken!

Bekijk HIER de villages stempels

 

Mana 'O Nani - Wonder pals

Mana 'O Nani wonderpal knuffels

Een dutje doen is het slimste als je graag wat tijd wilt doden. Maar kan jij ook nooit een goed en zacht plekje vinden om tegenaan te liggen? De wonder pals zijn de leukste maatjes om mee op reis te nemen. Ze zijn ook nog eens super zacht. Zo heb je een knuffel en kussentje in 1!

Bekijk HIER alle zes de wonder pals

 

Londji - Tickle me

tickle me - Londji

'Tickle me' is een super leuke activiteit om met je mee te nemen. Het werkt net, zoals krasplaatjes. Je kietelt de karakters en hoe meer je ze kietelt hoe meer van hun vrolijke kleding tevoorschijn komt.

Bekijk HIER de activiteit

 

Uitgeverij Snor - Kids outdoor 

Uitgeverij Snor - kids outdoor boeken

Ben je iemand die vaak buiten speelt of iemand die enorm van natuur houdt? Deze leuke boeken van Uitgeverij Snor geven je alle informatie over spoorzoeken, hutten bouwen, strand en overleven in de wildernis! Zo kun jij je onderweg al inlezen over de dingen die jij na de rit gaat doen!

Bekijk HIER de boeken

 

Babai - Houten huisjes

Babai Houten huisje met magneten

De huisje van Babai zijn gemaakt om gemakkelijk mee op pad te nemen. Zie zitten aan elkaar door middel van magneten. Als jullie niemand in het midden hebben zitten kan jij gewoon verder spel waar jij thuis was gebleven!

Bekijk HIER de huisjes

 

Londji - Creativity battle

Londji creativity battle

Heb je een broer of zus? Laat de battle maar beginnen! Dit spel draait helemaal om creativiteit en anders leren denken. Wie van jullie maakt de meest creatieve tekening? Vraag het aan de jury voorin de auto ;).

Bekijk HIER het spel

 

Bezisa - Rammelaar met ronde kralen

bezisa - rammelaar met ronde kralen

De allerkleinste van het gezin zal hoogst waarschijnlijk de lange rit slapend doorgaan, maar er zal zeker een moment komen dat ze wakker worden. Deze leuke rammelaar met siliconen en houten kralen zal hen uren bezig houden!

Bekijk HIER de rammelaar

 

Londji - Sea stickers

Londji sea stickers voor kinderen

het liefst wilt niet speelgoed terug moeten zoeken onder de stoelen. Met deze leuke sticker set is dat ook zeker niet nodig. Alles is samen stevig verpakt. je hoeft ook geen papier mee te nemen wat de oceaan is bedoeld om de stickers op te plakken! 

bekijk HIER de sea stickers

 

Pinch Toys - Retro auto's jaren '80

Deze autootjes zijn niet alleen heel schattig, maar je zult ze ook niet makkelijk kwijt raken in de auto. Ze zijn gemaakt van onbewerkt hout en geschilderd met niet-giftige verf. Helemaal duurzaam racen over de achterbank!

Bekijk HIER de auto's