.

Bijna Vaderdag ... 3 cadeautips waar jouw vader blij van wordt!

Bier op bed pakket. Het brievenbuscadeau voor vaderdag.

Je kent het wel: het is bijna Vaderdag en je weet nog geen cadeau. Je wilt niet het zoveelste flesje wijn geven, of dat paar sportsokken. Maar het lukt je niet om een origineel en passend cadeau te vinden waar je vader blij van wordt. En dit jaar is het ook nog eens niet vanzelfsprekend dat jullie elkaar live kunnen zien. Daarom hopen je wat inspiratie te geven én laten je drie originele cadeaupakketten zien die – coronaproof – bij de gelukkige op de deurmat vallen.

Graag laten we je kennismaken met drie originele cadeaupakketten die door de brievenbus kunnen:

1. Bierbon van EIBER + handgemaakte bieropener van Noest voor €35

Een welverdiende bierbon van EIBER t.w.v. €25, zodat je vader zelf zijn favoriete bier kan uitzoeken. De praktische, handgemaakte bieropener van Noest maakt dit cadeau compleet. Wat wil een mens nog meer? 

Bestel deze box

Vaderdag brievenbuscadeau bier

2. Bierbon van EIBER + Message in a Bottle voor €33

Combineer je liever de EIBER bierbon t.w.v. €25 met een unieke boodschap in een flesje? Dan is dit cadeaupakket ideaal voor jou (en je vader)!

Bestel dit pakket

vaderdagcadeau bierpakket cadeaubon + Message in a bottle

3. Bierbon van EIBER + Noest bieropener + Message in a Bottle voor €39,95

Met dit cadeaupakket denk je aan alles. Iets lekkers om van te genieten (EIBER bierbon t.w.v. €25) in combinatie met een handige gadget (Noest bieropener) én een origineel aandenken dat je vader raakt (Message in a Bottle). Succes gegarandeerd!

Bestel nu

Bier op bed pakket. Vaderdag cadeau voor door de brievenbus.

Elk cadeaupakket wordt feestelijk verpakt en verstuurd per brievenbuspost. Jouw boodschap mag natuurlijk niet ontbreken, handgeschreven én op luxe wit bierpapier. Wij versturen de post op donderdag, zodat deze zeker op tijd is voor Vaderdag. Op het pakketje plakken we een sticker met ‘Pas openen op Vaderdag’.

 

Meer informatie over deze leuke kleine ondernemers:

Bieren met EIBER

Waar worden de meeste mannen ‘s zomers blij van? Juist! Een heerlijk fris, koud en goudblond biertje bij de borrel of BBQ! Mogen we je voorstellen aan EIBER? Deze kleinschalige Haagse brouwerij brouwt sinds 2016 met liefde en passie de meest smaakvolle bieren. Van een fris en fruitig blondbiertje tot De Baron met een hint van karamel, geïnspireerd op het Haagsche Hopje en gebrouwen in samenwerking met de Haagse koffiebranderij Roast Factory. Met deze EIBER bierbon kiest je vader zelf wat lekkers uit. Een schot in de roos voor iedereen die van genieten houdt!

Eiber bier in cadeaupakket voor vaderdag - The Paper Press

Noeste arbeid

Onlangs maakten we kennis met Noest. Eigenaar Tom van Straaten maakt unieke producten van stadshout. Bomen die gekapt moeten worden krijgen op deze manier een tweede leven. Zo veranderde Noest een Belgische Iep en … Eik in unieke en praktische bieropeners. Het leuke aan deze handgemaakte bieropener is dat het type boom en de straat waar hij gestaan heeft én hoe oud de boom is in het hout vermeld staan. Toch grappig om te weten én een genot om je koude biertje mee te openen.

Vaderdag brievenbuscadeau

Boodschap voor de beste vader

De Message in a Bottle is een originele manier om je vader (of partner) in het zonnetje te zetten. Speciaal voor Vaderdag hebben we twee verschillende uitvoeringen gemaakt: Mijn held zonder cape en Papa, oud maar goud! De Message in a Bottle zorgt gegarandeerd voor een glimlach.

Vaderdag brievenbuscadeau

 

 

Heb jij je keus al kunnen maken??