.

Verjaardagscadeau vriendin: pak uit met een brievenbuscadeautje!

Zoeken naar een cadeau voor een vriendin: het lijkt soms wel zoeken naar een speld in een hooiberg. Hoe verras je een vriendin na jarenlange vriendschap met een origineel cadeau? Wij hebben er onze uitdaging van gemaakt! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je iemand pas écht kunt verrassen met een persoonlijk cadeau. Een cadeau met een blijvende herinnering. Pssst… Met deze 3 cadeaus tover je een glimlach op haar gezicht! 

Verras een vriendin met een boeket van droogbloemen

Grote kans dat je niet 1, 2, 3 bij een verjaarscadeau voor een vriendin aan een boeket van droogbloemen denkt. Toch heeft het zo zijn charme! Heb jij een vriendin die nogal eens het huishouden overslaat? Dat mag, droogbloemen hebben geen water nodig! Of je nu houdt van een wilde bos bloemen, juist kleurrijk of liever van rustige aardetinten, er is voor ieder wat wils. Je kunt haar een ‘Bundle of Love’ cadeau doen: een prachtig droogbloemen boeketje naar keuze met een handgeschreven kaart op heel bijzonder wit bierpapier. Het brievenbuspakketje pakken wij mooi voor je in. Op haar verjaardag valt het op de deurmat!

~ Bekijk hier de collectie 'mini dried bundles of love'


Boeketje Earth

Geef een message in the bottle als cadeau 


We bestoken elkaar met appjes, telefoontjes en chats op social media, maar wat is er nu leuker dan even teruggaan in de tijd: geef je vriendin ouderwets flessenpost cadeau. Met een boodschap die specifiek past bij jullie vriendschap. Raken jullie als de wijn op tafel komt niet uitgepraat met elkaar? Dan is deze message in the bottle wel toepasselijk: ‘let’s pop some bottles’. Mag jouw vriendin de verjaardagskaarsjes uitblazen? Verras haar met een mooie verjaardagswens. Wedden dat jouw flessenpost een speciaal plekje in huis krijgt!

~ Hieperdepiep
~ To my partner in wine
~ You, me, dinner & cocktails?

Geef een notitieboekje cadeau

Heb jij een ondernemende vriendin? Eentje die niet zonder to do lijstjes door het leven gaat? Of die pas een nieuwe cursus of studie is gestart? Dan raden wij deze notitieboekjes van Monk en Anna aan als verjaardagscadeau voor je vriendin. Deze te gekke notitieboekjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en formaten. Wel hebben ze allen één ding met elkaar gemeen: je verrast haar met een brievenbuscadeautje!

~ Bekijk hier de collectie notitieboekjes


Verjaardagscadeau voor een vriendin. Pak uit met een brievenbuscadeau.