Verras je personeel met de leukste brievenbuscadeautjes

Verras je personeel met de leukste brievenbuscadeautjes

Echte waardering toon je aan je personeel met deze originele brievenbuscadeautjes. Alle cadeaus van Heyhej worden onwijs leuk ingepakt. Het handgeschreven berichtje met jouw persoonlijke boodschap erop maakt het helemaal af!

Jouw mensen zullen zich helemaal in het zonnetje gezet voelen. Onze toptips:

4 Gimber mini’s

Het beste en lekkerste gemberdrankje dat we kennen!

Hiermee verras je je personeel én hou je ze een gezond. Maak je eigen alcoholvrije cocktail in een handomdraai, of gebruik het voor een verrassende thee. Meng de Gimber met bruisend water, heet water, of mix het door een heerlijke smoothie! Ook kan je er lekker mee koken of bakken. Verrassend, gezond en met een heerlijke bite.

> Stuur een mini Gimber

verras je personeel met de leukste brievenbuscadeautjes

Rivsalt

Rivsalt is een Zweeds designmerk voor Foodies. Het voegt een geweldige ervaring aan je maaltijd toe en door de grove zoutkorrels zorg je voor een heerlijke smaakbeleving. Daarnaast is deze zoutrasp van hoge kwaliteit een absolute eyecather op tafel.

Stuur een Rivalt zoutrasp >

OneGlass wijn

Een super leuk alternatief voor de vrijdagmiddag borrel of een van die leuke personeelsfeestjes die nu niet door kunnen gaan. Hét cadeau voor een wijnliefhebber. Stuur 1 glas rode of witte wijn als brievenbuscadeau. Een voordelig cadeautje om te versturen waarmee je toch echt even aandacht geeft aan je medewerkers. Helemaal leuk in combinatie met een message in a bottle ‘To my partner in wine’ of ‘Let’s pop some bottles’.

> Stuur 1 glas wijn

verras je personeel met de leukste brievenbuscadeautjes

Mini droogbloemboeketje

Dit mini droogbloemen boeketje fleurt iedere ruimte op. Het ideale cadeautje voor alle thuiswerkers. Het boeketje blijft minstens een jaar mooi, heeft geen water nodig en is dus het ideale boeketje voor in huis. De boeketjes zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen met elk een eigen kleurencombinatie en karakter. Natuurlijk komt ook dit cadeautje met een handgeschreven kaartje!

> verras je personeel met droogbloemen

verras je personeel met de leukste brievenbuscadeautjes

Notitieboekje van Monk & Anna

De stijlvolle notitieboekjes van Monk & Anna zijn van hoge kwaliteit en zijn echte eye-catchers. Hiermee verras je je werknemers zeker! Kies uit diverse kleuren vegan leer of een linnen omslag. Praktisch, en leuk om te krijgen. Extra leuk in combinatie met bijbehorende potloden met leuke quote.

> https://heyhej.nl/collections/big-people/notitieboek