Recept: Brownie met Gimber
Recept: Brownie met Gimber
Maak deze feestdagen indruk op je gasten met dit overheerlijke Brownie & Gimber dessert. Chocolade, vanille-ijs en GIMBER zijn een ideale combinatie.
Tip: Doe een label om de mini Gimber heen met daarop de naam. Staat super leuk en feestelijk. Laat de gasten zelf de Gimber over de brownie en vanille-ijs heen gieten.
Zo maak je het
INGREDIËNTEN
- 60 g boter
- 150 g pure chocolade
- 2 eieren
- 120 g suiker
- 80g bloem
- vanille-ijs
INSTRUCTIES
- Smelt de chocolade en de boter au bain-marie en laat afkoelen
- Scheid de eieren en klop het eiwit los met suiker
- Meng bloem en eiwit
- Meng de gesmolten chocolade met de eierdooiers en voeg toe aan de rest
- Bak 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 185 ° C of tot het licht krokant is
- Laat afkoelen
- Serveer een stukje brownie met een bolletje vanille-ijs
- Werk af met poedersuiker en GIMBER